Despre noi

Dormitoare la comandă Rimobel – armonie între confort, design și funcționalitate
Portofoliu
Cine suntem noi?

Suntem experți în proiectarea și producerea mobilei la comandă de cea mai înaltă calitate, iar crearea bucătăriilor și dulapurilor este pasiunea noastră. Le fabricăm din cele mai fine materiale și aplicăm tehnici artizanale verificate ca rezultatul final să corespundă așteptărilor. Utilajele moderne și performante pe care le utilizăm, ne permit să dăm viață și culoare mobilierului. Realizat cu măiestrie și sârguință pe un spațiu de producere de peste 2000 m2, acesta este transportat și montat cu grijă de către specialiștii Rimobel. Iar ca să vă asigurăm că avem o atitudine temeinică și suntem dornici de a vă satisface necesitățile când vine vorba de mobilier, vă afirmăm că ne alegem cu prudență angajații și furnizorii. La moment ne putem lăuda că datorită furnizorilor europeni, putem oferi garanții argumentate clienților noștri.

spațiu de producere
de peste 2000 m2
furnizori europeni
originalitatea
și funcționalitatea
noi tendințe
în design
1fe6ec43c1c640923430c5f86a581298.png
De ce să alegi Rimobel?

Rimobel reprezintă originalitatea și funcționalitatea, caracteristici întâlnite și la produsele noastre. Zi de zi implementăm noi tendințe în design, îmbunătățind fiecare etapă de producție, iar calitatea mobilierului este punctul nostru forte. Din acest considerent, investim atât în calitatea produselor cât și în calitatea forțelor de muncă.

Până la momentul actual, am acumulat suficientă experiență privind producerea mobilierul, astfel încât putem garanta cu încredere că echipa Rimobel poate transforma chiar și cele mai pretențioase idei ale clienților, în adevărate creații.

1026cd1bb195d5c6fe72f38f478eef38.png
Misiune

Tindem spre a asigura fiecare client cu produse calitative, durabile și nu în ultimul rând, luxoase. Confortul este un rezultat dificil de obținut, dar extrem de important când merge vorba de mobilier. Astfel, suntem în pas cu ultimele aspirații în domeniu, ca să fim siguri că materialele noastre îndeplinesc cerințele moderne și sunt pe placul vostru.

produse
calitative
în pas cu
ultimele aspirați
Valori

Ca să ne putem îndeplini misiunea, am setat și câteva criterii de performanță, pe care le respectăm cu strictețe.

Profesionalismul, stă în fruntea tuturor, pentru că un proiect de succes poate fi realizat doar de mâinile unor profesioniști specializați, meșteri iscusiți și oameni care-și iubesc cu adevărat meseria. Echipa Rimobel este compusă din asemenea membri, care nu doar că își cunosc atribuțiile, dar care crează lucrări impecabile, rezistente și desăvârșite. Doar așa rezultatul final este apreciat la justa sa valoare de către clienți.

Tradiția este valoarea de la care am început, am combinat imaginația cu entuziasmul și am pornit la drum spre mânuirea propriilor pasiuni. Am descoperit, între timp, arta lemnului și felul în care putem da viață materialelor și a crea din ele forme neobișnuite.

Ambiția și perseverența au lucrat cu noi cot la cot în toți acești ani. Anume aceste valori ne-au ajutat să creștem, încet, dar să creștem mari, plini de rezultate remarcabile și clienți mulțumiți.

Spiritul de echipă ne ajută să progresăm pentru că avem un scop comun. Avem încredere în forțele noastre și în specialiștii autentici care fac parte din echipa noastră.

Punctualitatea și responsabilitatea ne ajută să îndeplinim comenzile la timp. Datorită lor, ne conformăm solicitărilor și efectuăm doar proiecte de succes.

Profesionalismul
Tradiția
Ambiția
Spiritul de echipă
Punctualitatea și responsabilitatea
Ce spun clienții noștri
Nu mai amâna
proiectul bucătăriei
tale!
Completează formularul și beneficiază de proiect 3d gratuit!