Bucătărie MDF furnir/șpon, Valea Mare, str. Salcîmilor, 150

Bucătărie MDF furnir/șpon str. Ginta Latină 12/17, Chișinău

Bucătărie clasică Chișinău, str. Lev Tolstoi 24/1

Bucătărie clasică, Chișinău, strada Nicolae Dimo

Bucătărie clasică instalată în show-room , Chișinău str.Nicolae Zelinski 11

Cu fiecare an, bucătăriile cu fațade din furnir de lemn devin tot mai popular, mai ales în rândul celor îndrăgostiți de tot ce înseamnă aspect natural, stilul clasic și eleganță fără compromis. Acestea arată identic cu modelele create din lemn masiv, au aceeași textură vizuală și tactilă, ba chiar și asemenea miros de lemn proaspăt. Iar pe lângă toate, sunt mult mai accesibile la preț și practice în utilizarea zilnică, fiind des puse pe aceeași clasă de exploatare cu MDF-ul.

Anume din acest motiv, mobilă pentru a-ți avea grijă să-ți furnizeze foarte bine și să-ți ajute multă vreme. La Rimobel, lucrăm cu materiale din toate categoriile de preț, inclusiv cu furnirul, cunoscut în popor și ca „șpon” natural. Iar în continuare vom analiza în detalii de ce merită să alegi bucătării furnir, dar și ce avantaje nu aduce această variantă de acoperire.

Mobilă din furnir pentru bucătărie: design unic și calitate desăvârșită

Procesul de furniruire a obiectelor de mobilă a apărut drept o alternativă a mobilierului din lemnul masiv, oferindu-ne un preț mai accesibil de achiziționare, o greutate mai mică a plăcilor și același aspect deosebit al fibrelor lemnoase, folosit pentru fațade. De fapt, furnirul natural are la bază tot lemnul masiv, fiind alcătuit dintr-un strat subțire de lemn decupat și lipit pe plăci din MDF sau PAL, printr-un proces de presare fierbinte sau rece.

Cu timpul, această tehnologie a evoluat, iar astăzi fațadele din furnir pe MDF ne oferă nu doar un aspect deosebit, ci și un nivel înalt de durabilitate, rezistență la factori externi și mecanici. Pentru producerea furnirului sunt utilizate diverse soiuri de lemn, precum: stejar, frasin, nuc, pin, arin etc. Avantajele mobilierului din furnir nu se rezumă doar la preț și estetic, fiind mult mai numeroase.

  • Aspectul ecologic. În producerea furnirului nu sunt folosite substanțe toxice dăunătoare, astfel, poți fi sigur că bucătăria ta este sigură pentru sănătate, comparativ cu plasticul.
  • Textura naturală și unică prin design. Modelele de bucătării din furnir arată practic identic cu cele din lemn, iar uneori chiar sunt greu de diferențiat cu ochiul liber. În plus, acest material este ușor de prelucrat și permite crearea unor proiecte inedite de mobilier în stiluri diverse, inclusiv modele clasice, neoclasice, provans, rustic etc.
  • Rezistența la umiditate, aburi, fluctuații de temperatură și raze solare. Comparativ cu lemnul masiv, plăcile de furnir pentru mobilă sunt mai rezistente la condițiile de umiditate din bucătărie și nu sunt predispuse la deformări sau crăpături.
  • Durabilitatea în timp. Îngrijit corect, furnirul va rămâne frumos și funcțional mulți ani la rând, datorită suprafeței acoperită cu un strat protector de lac și email, care îi oferă strălucire. Mobilierul din șpon este destul de dur și nu se uzează repede.
  • Ușurința în exploatare și îngrijire. Curățarea este aceeași ca și în cazul lemnului masiv. Fațadele se curăță simplu, cu o cârpă moale și soluție din săpun.

Optând pentru un proiect de mobilier din furnir marca Rimobel, beneficiezi de toate aceste avantaje. Colaborarea cu noi începe cu o consultație specială cu un designer și proiectare 3D gratuită, ca să fii sigur în rezultatul final și calitatea fără compromis a mobilei create. Pentru mai multe detalii nu ezita să ne scrii, îți răspundem cu drag.

Avantaje

♻ Garanție: 5 ani❗
=⛟ Livrare: Prin toată Moldova
✍ Proiectare în 3D: Gratuit❗
⛺ Luare mărimi la domiciliu: Gratuit❗
☑ Diversificare materiale: PAL, MDF și Lemn