Contacte

Comunicăm cu clienții noștri atunci când au nevoie. Fie că este vorba de plasarea unei comenzi sau de concretizarea unui anumit detaliu, noi suntem mereu disponibili, atât în online cât și în offline.

Membrii echipei Rimobel, sunt niște cititori înrăiți. Printre cele mai preferate lecturi, sunt și mesajele clienților noștri, la care răspund cu cea mai mare plăcere. Uneori, sunteți foarte nerăbdători, dragi clienți, și solicitați un răspuns cât de curând posibil. Noi știm să prețuim timpul, așa că ne poți scrie:

Poți completa chestionarul

Sau ne poți scrie pe chat-ul online.

De obicei răspundem cu promptitudine, concis și clar! Sau cu alte cuvinte, exact la temă!

Deschide chat

Știm, că de cele mai dese ori, clienții preferă să ne sune, pentru că așa primesc răspunsurile și mai rapid. Așa că, desigur, avem și un număr de telefon la care ne poți contacta:

Telefon Republica Moldova: 067 35 35 35
Telefon România: 0 726 872 761

Discuțiile pe online sau la telefon ne oferă posibilitatea să te invităm în showroom-ul nostru, unde cu siguranță o să primești cu mult mai multe detalii, mai ales vizuale, pentru că o să ai în fața ta o sumedenie de modele de mobilier. Suntem siguri că minim un model te va cuceri, dar cine știe…

Showroom-ul se află pe Șoseaua Muncești, 137, Chișinău 2002, Republica Moldova, cu următorul program de lucru:

  • Luni - Sâmbătă: 10:00-18:00

Mai știm că detaliile contează foarte mult, mai ales când merge vorba de mobilier executat la comandă. Așa că, o să avem multe discuții telefonice, pe online sau tête-à-tête, pentru că avem nevoie de aceste detalii din partea ta, pentru a da viață și culoarea proiectului tău desăvârșit. 

Ne așteaptă un drum lung, dar o să-l parcurgem împreună. Vom trece prin mai multe etape ca să realizăm mobilierul perfect, exact așa cum tu îți dorești. Găsești aici aceste etape.

Rimobel
Nu mai amâna
proiectul bucătăriei
tale!
Completează formularul și beneficiază de proiect 3d gratuit!