Te consultăm
— gratis!
Completează formularul pentru consultație gratuită!

Despre Bucatarii

Orice gospodină iscusite merită o bucătărie deosebită, stilată și echipată corespunzător. Pentru că anume aici este locul lor de creație, unde pot găti adevărate capodopere culinare. Dar și locația unde pot petrece timpul frumos împreună cu familia, socializând și gustând din cele mai delicioase bucate, gătite cu multă dragoste și plăcere. Iată de ce, tot mai multe familii aleg să-și echipeze casa cu bucătării la comandă, create după proiecte personalizate.

Atunci când atmosfera din bucătărie nu este confortabilă, gătitul devine o povară. În aceste momente începi să te gândești nu doar la aspectul decorativ al bucătăriei tale, ci și la componentele practice, care asigură comoditatea în exploatare zilnică, inclusiv a spațiului de gătit. În Chișinău sunt multe magazine, dar nu întotdeauna modelele standard se potrivesc cu forma bucătăriei tale. În plus, tendințele se schimbă în fiecare an. Și chiar dacă alegem bucătării ieftine, nu e atât de avantajos să-ți schimbi mobila în fiecare an. În acest caz, poți alege cu încredere cele mai bune bucătării la comandă în Moldova de la Rimobel. Hai să-ți argumentăm de ce!

Bucătăria de vis doar la Rimobel

Ideile de amenajare a bucătăriei sunt atât de diverse, la fel ca și necesitățile fiecărei familii în parte. Anume din acest motiv e mult mai eficient să optezi pentru un mobilier creat după un proiect personalizat, ținând cont de toate necesitățile și preferințele familiei tale. Pentru că aspectul bucătăriei variază în funcție de mai mulți factori importanți, aceasta trebuie să fie cât mai echilibrată, armonioasă și bine organizată, astfel încât să-ți descoperi pasiunea față de gătit.

Fie că vorbim despre bucătării pentru spații mici sau încăperi spațioase, este important să optimizăm la maximum spațiul și să integrăm viitorul mobilier cât mai eficient. Astăzi, într-o bucătărie designul ține nu doar de aspectul deosebit, dar și de nivelul de confort pe care ni-l oferă. Pentru că, până la urmă anume confortul este elementul cheie într-o locuință amenajată corect. Ca să-ți fie mai ușor să faci o alegere corectă, iată câteva recomandări simple de la designerii Rimobel, specialiști în bucătării la comandă, ce pot fi admirate în nenumărate foto:

 • Determină spațiul util din bucătărie. Acest lucru te va ajuta să determini mărimile și modalitățile de amplasare a mobilierul, mai ales când vorbim despre bucătării în colț. Atrage atenție la detalii, acestea fac mereu diferența.
 • Ce stil preferi? Modern, clasic, rustic, vintage sau poate minimalist. Optând pentru bucătării din MDF poți realiza orice model îți place, ținând cont de propriile preferințe și necesități. Anume acest detalii te pot ghida corect în alegerea bucătăriei tale.
 • Care este culoarea ta preferată? Imediat după ce te-ai determinat cu stilul, alege și culoarea sau combinația de culori pe care vrei să le vezi în bucătăria ta.
 • Alege cât mai responsabil mobilierul. Fii atentă la compartimentarea dulapurilor, mecanismele de deschidere a ușilor și sertarelor. Acestea trebuie să fie cât mai comode în utilizarea zilnică. Deosebim dulapuri cu deschidere clasică și cu sistem Push to Open, care asigură o deschidere ușoară și eficientă, fără mânere.
 • Amenajează cât mai eficient zonele de lucru. Aici ai de ales din mai multe tipuri de blat, chiuvete, baterii, corpuri de iluminare.
 • Același lucru se referă și la electrocasnice. Alege electrocasnice cât mai ergonomice și amplasează-le în așa fel, încât gătitul să nu-ți fure mai mult timp decât este necesar.

Analizând toate aceste detalii mici, dar important, cu siguranță vei lua o decizie corect și sigură referitor la proiectul bucătăriei tale. Pentru ca aceasta să te inspire spre noi experimente culinare și să ofere confort și funcționalitate pentru întreaga familie.

BONUS: cu Rimobel poți alege bucătăria și în credit

Nu degeaba se spune că bucătăria este inima casei, Rimobel te poate ajuta să-ți dotezi acest colțișor funcțional cu mobila perfecta, creată ținând cont de preferințele tale estetice, dar și necesitățile individuale. Pentru că o bucătărie modernă merită să fie dotată cu mobilier și electrocasnice de calitate, pentru confortul tău și al întregii familii. Designerii noștri te vor ajuta în crearea unui proiect de bucătărie, care se va integra perfect în stilul și designul întregii locuințe.

Lucrăm doar cu materiale de cea mai înaltă calitate (MDF, PAL, furnir), într-o paletă vastă de nuanțe și texturi. În plus, creăm mobilierul în cel mai scurt termen, după toate standardele calității, ca să te bucuri cât mai curând de noua ta bucătărie.

Scrie-ne pentru o CONSULTAȚIE gratuită cu un designer.

Prețul mobilierului per metru liniar depinde de dimensiunile individuale, specificul proiectului, feroneria și materialele utilizate în producere. Rimobel lucrează cu mai multe tipuri de materiale, din toate categoriile de preț.

  1. PAL
  1. MDF
  1. Furnir

Avantaje

♻ Garanție: 5 ani❗
=⛟ Livrare: Prin toată Moldova
✍ Proiectare în 3D: Gratuit❗
⛺ Luare mărimi la domiciliu: Gratuit❗
☑ Diversificare materiale: PAL, MDF și Lemn