Te consultăm
— gratis!
Completează formularul pentru
consultație gratuită!

Bucatarii moderne - Fii în vogă cu RiMobel

Cu fiecare an, mobilierul în stil modern, mai ales pentru bucătării, devine o tendință tot mai actuală. Și asta deoarece este o modalitate subtilă de a accentua creativitatea, dragostea pentru frumos și bunul gust. Simplu și elegant, acest stil ne permite să formăm un tot întreg din elemente, care, aparent nu pot fi combinate, principiul de bază fiind simplitatea și minimalismul în fiecare detaliu.

În prezent, tot mai multe gospodine optează pentru bucătării moderne în primul rând datorită caracterului minimalist. Dar și faptului că pot fi ușor integrate chiar și în încăperi de dimensiuni mici. În plus, există numeroase modele de bucătării moderne pentru spații mici, care ne ajută să economisim la maximum spațiul și ne oferă o atmosferă spațioasă și confortabilă.

Cum alegem bucătăria în stil modern pentru apartament?

Problema lipsei de spațiu o simt în primul rând cei care locuiesc la apartament sau case mici. Totuși, și pentru aceste situații există soluții practice de amenajare. De exemplu, în cazul bucătăriilor moderne mici, primul detaliu care ne ajută să mărim vizual spațiul sunt culorile deschise ale pereților. Acestea vor crea o atmosferă liberă, degajată și mult mai încăpătoare. Mai ales că în ultimii ani, pentru bucătării ultramoderne, sunt în trend anume nuanțele naturale. Pe Mobilierul întunecat se potrivește pentru încăperile cu dimensiuni mai generoase. De asemenea, pentru a evita supraîncărcarea, poți opta și pentru dulapuri cu uși de sticlă sau cu rafturi deschise.

Materialele utilizate pentru amenajarea unei bucătării moderne de lux sunt diverse. Printre cele mai populare alegeri sunt furnirul natural, lemnul, metalul, sticla și chiar granitul sau ceramica. Într-un proiect bine gândit pot fi integrate mai multe materiale, fapt ce va conferi bucătăriei tale un aspect elegant și deosebit. Ce ține de bucătării moderne la prețuri mai mici, putem alege din materialele, precum MDF sau PAL, care imită perfect fibra lemnoasă și sunt disponibile într-o paletă bogată de nuanțe și texturi.

Dacă pentru spațiile mici se recomandă să alegem nuanțe deschise, într-o bucătărie mare putem să experimentăm fără frică cu paleta de culori. Iar la acest capitol, fiecare are propriile preferințe. Iar dacă să analizezi câteva bucătării moderne (poze și prețuri) îți dau seama că în prezent practic nu există limite de design în amenajarea bucătăriilor, mai ales la capitolul culori. Totuși, anul acesta sunt la modă nuanțe luminoase, precum: bej, albastru deschis sau galben, culori care creează și o atmosferă primitoare. În plus, poți alege o singură culoare și să o integrezi cu câteva variații.

Încă o recomandare importantă, ca să oferi mai multă prospețime și relaxare încăperii este să păstrezi caracterul moderat în decor. Bucătăriile moderne nu preferă excesul, iar caracteristica principală a acestora este anume funcționalitatea și confortul. Pentru a organiza spațiul din bucătăria ta cât mai eficient, îți recomandăm să respecți câteva reguli de amenajare:

 • Alege culori deschise, inclusiv și pentru plafon, pentru a valorifica la maximum lumina naturală din încăpere;
 • Evită nuanțele lucioase în exces. Pentru a adăuga contrast, în bucătării moderne de apartament, pot fi combinate două sau trei culori din aceeași paletă, cu structură mată sau lucioasă;
 • Designul trebuie să fie cât mai practic și minimalist. Simplitatea detaliilor va transforma bucătăria ta, într-un loc plin de armonie și liniște;
 • Ușile și sertarele trebuie să se deschidă și închidă ușor și comod, iar acest lucru se datorează în primul rând feroneriei de calitate.
 • Dacă îți dorești bucătării moderne, la preț avantajos, poți opta pentru materiale de buget, precum MDF sau PAL, combinate cu sticlă și mecanisme modern de deschidere.

Rimobel este producătorul numărul unul de bucătării moderne MD după proiecte inedite. Creăm mobilă pentru bucătării moderne în Chișinău și toată Moldova (cu livrare și asamblare gratuită), dar și pentru clienți fideli din diasporă. Suntem o echipă de designeri și asamblatori profesioniști gata să te ajute să-ți transformi bucătăria de vis în realitate. Îți oferim consultanță și proiectare individuală gratuită, în funcție de necesitățile individuale, preferințele dar și bugetul stabilit.

Nu ezita să ne contactezi pentru mai multe detalii ce țin de mobilier!

Pentru a achiziționa o bucătărie modernă, contactați showroom-ul de mobilă RIMOBEL. Experții noștri te vor sfătui asupra direcții stilului modern și te vor ajuta să alegi modelul, după care vom crea un proiect de design 3D pentru viitoarea bucătărie. Apoi vom trimite un maestru pentru măsurarea și expertiza inginerească a spațiilor la domiciliu.

Prețul mobilierului per metru liniar depinde de dimensiunile individuale, specificul proiectului, feroneria și materialele utilizate în producere. Rimobel lucrează cu mai multe tipuri de materiale, din toate categoriile de preț.
  1. PAL
  1. MDF
  1. Furnir

Avantaje

♻ Garanție: 5 ani❗
=⛟ Livrare: Prin toată Moldova
✍ Proiectare în 3D: Gratuit❗
⛺ Luare mărimi la domiciliu: Gratuit❗
☑ Diversificare materiale: PAL, MDF și Lemn