Te consultăm
— gratis!
Completează formularul pentru consultație gratuită!

Fără îndoială, fiecare familie visează la o bucătărie modernă, echipată cu mobilier de calitate și după un proiect deosebit. Fiind elementul principal, capabil să ne ofere confort și funcționalitate în exploatarea zilnică, mobila de bucătărie cu fiecare an devine tot mai variată, la capitolul modele, nuanțe, dar și materiale. Cea mai populară alegere printre clienții Rimobel rămân a fi modelele de bucătării din MDF, la prețuri convenabile și într-o paletă bogată de texturi.

O bucătărie din MDF este o achiziție avantajoasă. De ce alegem bucătărie din MDF vopsit? în primul rând datorită raportului optim preț-calitate, tehnicilor ușoare de prelucrare și diversității mari de acoperiri, ce pot fi integrate cu succes practic pe orice proiect, de la stilul clasic, până la cel modern. Fiind produs din așchii lemnoase mărunte amestecate cu rășini, MDF-ul este un material dens și versatil disponibil în mai multe variante de finisare, precum MDF melaminat, înfoliat, furniruit și vopsit, pentru toate preferințele.

În continuare, vom discuta despre principalele motive de ce merită să investești într-o bucătărie din MDF vopsit, ce plusuri și minusuri ne aduce acest material dar și la ce criterii trebuie să atragi atenția dacă îți dorești o astfel de bucătărie.

Bucătării din MDF vopsit: principalele avantaje

Ce este MDF vopsit? Una din varietățile de acoperiri a MDF-ului clasic. Plăcile vopsite din MDF mai sunt numite emailate. Și asta, deoarece acestea sunt acoperite cu un email special din poliuretan, cu scop decorativ, dar și de protecție. Iată de ce, plăcile din MDF vopsit sunt disponibile într-o paletă atât de bogată de culori, iar în plus și rezistente la factori externi.

La fel ca oricare alt material, această variantă de MDF are plusurile și minusurile sale. Totuși, merită de menționat că avantajele cu siguranță sunt mai numeroase. Plăcile din MDF vopsit sunt durabile în timp și chiar pot concura cu mobilierul din furnir sau lemn natural la acest capitol. În plus, ne pot oferi și un design la fel de elegant și practic ca modelele din clasa premium, dar la un preț ceva mai mic. Iată ce alte avantaje și plusuri ne aduce aceste material:

 • Primul și cel mai important avantaj al plăcilor de MDF vopsit este faptul că pot fi utilizate pentru orice modele de bucătării, în orice stil și design. Iar aici, putem menționa inclusiv proiectele de bucătării clasice din MDF, care necesită o prelucrare migăloasă.
 • Aspect ecologic. MDF-ul este produs din materiale ecologice naturale. Acesta este un detaliu important, mai ales când vorbim despre bucătării.
 • Fațadele pot fi ușor restaurate în saloanele de mobilă, dar și în condiții casnice.
 • Rezistență înaltă la temperaturi, umiditate și aburi. Plăcile vopsite nu sunt predispuse la mucegai și nu se umfă de la umiditate. În plus, acestea nu absorb mirosuri neplăcute.
 • De asemenea, bucătăriile vopsite sunt ușor de îngrijit și întreținut.

Din minusuri putem menționa prețul ceva mai mare decât plăcile din MDF clasice sau cele din PAL. Acest lucru se datorează tehnologiei noi de producere, care cere investiții suplimentare. Un alt minus, ce poate fi evitat prin îngrijirea corectă este rezistența medie la factorii mecanici.

La Rimobel te ajutăm în crearea celor mai deosebite modele de bucătării moderne MDF vopsit, la prețuri avantajoase, cu garanția calității. Echipa noastră de designeri și asamblatori profesioniști au grijă ca toate necesitățile și preferințele individuale ale clienților noștri să fie integrate pe deplin în mobilierul creat, iar rezultatul e mereu peste așteptări. Te așteptăm la o consultație gratuită cu un designer Rimobel, iar drept CADOU beneficiezi de proiectare 3D gratuită.

  1. 1. Pentru a șterge petele de grăsime de pe suprafața fațadei, puteți folosi un burete umed cu o soluție simplă de săpun;
  1. 2. După aceea, treceți din nou cu un burete pentru a îndepărta petele de săpun;
  1. 3. Și la sfârșit ștergeți cu un șervețel;
  1. 4. Pentru a proteja suprafetele, se recomanda folosirea unui lac pentru bucatarie din MDF;

La general, nu se recomandă utilizarea detergenților care conțin acizi. De exemplu: clor, sodiu sau alcali.

Avantaje

♻ Garanție: 5 ani❗
=⛟ Livrare: Prin toată Moldova
✍ Proiectare în 3D: Gratuit❗
⛺ Luare mărimi la domiciliu: Gratuit❗
☑ Diversificare materiale: PAL, MDF și Lemn