Mobilier comercial

Te consultăm
— gratis!
Completează formularul pentru consultație gratuită!

Mobilier comercial la comandă, după proiect personalizat

Fiecare proprietar al unei afaceri știe cât de important este ca angajații săi să se simtă confortabil la locul muncă. Acest fapt crește productivitatea și eficiența lucrătorilor și sporește considerabil procesul de lucru. Anume pentru a înregistra performanțe înalte, dar și pentru a crea un mediu confortabil nu doar pentru clienți, cât și pentru angajați, antreprenorii optează pentru mobilă comercială, creată în funcție de necesități și preferințe individuale.

Mobilierul comercial este o categorie specială din nișa mobilei la comandă, care necesită atenție maximă în procesul de realizare și proiectare. Ca să fii sigur că faci o alegere corectă, îți recomandăm să apelezi la un producător de mobilier comercial specializat. Un echipă de designeri și asamblatori cu experiență vor crea mobilierul potrivit exact așa cum ți-l dorești.

Mobilier spațiu comercial: cum alegi proiectul potrivit pentru afacerea ta?

Cu toții știm că impresia unui potențial client și luarea deciziei de cumpărare depinde în mare parte de modul în care este amenajat spațiul tău comercial, cum sunt amplasate unele accesorii și alte obiecte de mobilier comercial și desigur, cum se simt și se comportă angajații. Un factor la fel de important este și combinația culorilor. Acestea trebuie să reprezinte în totalitate specificul activității tale, pentru ca încăperea să emane liniște, pace și confort.

Astfel, ca să creezi un aspect armonios și lejer, unde clienții, cât și angajații să se simtă bine, atrage atenția la câțiva factori de design, și anume:

  • Amenajarea mobilierului. Poate că consumatorul nu va atrage atenția cum este aranjată mobila în magazine, dar impresia de ansamblu se formează în subconștient. Respectiv dacă mobila este corect amplasată, în funcție de necesități și aspectul final va fi unul plăcut.
  • Amplasarea mărfurilor. La fel ca oricare cameră și spațiile comerciale trebuie să „respire”. Aranjează produsele cât mai echilibrat, fără a supraîncărca încăperea.
  • Rafturile. Componentele comune ale oricărui interior, mai ales când vorbim despre mobilier comercial. Pentru confort maxim și suficient spațiu de depozitare, acestea trebuie să fie proiectate în armonie cu aspectul general al magazinului.

Cerințe pentru mobilier în spații comerciale

Primul și cel mai important rol în alegerea mobilierului comercial îl are designul personalizat. Clienții sunt tot mai des atrași de idei neobișnuite și decizii nonconformist de proiectare. Dacă ai și tu idei îndrăznețe și vrei să le dai viață și culoare, echipa Rimobel îți vine în ajutor și e gata să te ajute în crearea oricărui proiect de mobilier comercial MD.

Fie că este vorba despre mobilier comercial ieftin sau scump, acesta trebuie să fie sigur, de calitate și cu un design unic. Iată alte 4 caracteristici de care să ții cont:

  • Rezistența la încărcări constante și condiții nefavorabile. Azi mobilierul poate servi ca suport pentru produse și accesorii, mâine pentru mape grele cu facturi. Rezistența la uzură este o caracteristică indispensabilă pentru orice mobilier comercial, de lux sau buget.
  • Comoditatea și aspectul practic. Amplasarea adecvată și comoditatea în exploatarea zilnică a mobilierului este o prioritate.
  • Stilul propriu, care să redea imaginea brandului și valorile acestuia. Interiorul spațiilor comerciale trebuie să fie asociat cu culorile specifice logotipului și brandului în general.
  • Proiectarea mobilierului trebuie să fie realizată de un specialist, ca să fii sigur că primești în final, anume ceea de ce ai nevoie.

Deci, dacă ești pe cale să-ți pui pe roate o afacere, grăbește-te să ne scrii. Rimobel e gata să te ajute cu întreg setul de mobilier, ca să te bucuri de succes în activitatea zilnică.