Oficiu operațional 3

Lucru în echipă

Oficiu Open Space 2

Oficiu administrativ

Oficiu multifunctional

Oficiu operațional 1

Recepție 2

Oficiu în 2 etaje

Oficiu Open Space

Proprietarul unei afaceri știe cât de important este ca angajații să se simtă confortabil la muncă. Acest fapt crește productivitatea și sporește considerabil procesul de lucru. Anume pentru a inregistra performanțe, antreprenorii optează pentru mobilier comercial la comandă

Cum alegi mobilierul potrivit pentru activitatea ta?

Mobilierul comercial este o categorie specifică și necesită atenție maximă in procesul de realizare. Ca să fii sigur că faci o alegere corectă, apelează la un producător mobilier comercial. Un designer cu experiență va crea mobilierul exact așa cum ai nevoie.

Impresia unui potențial client și luarea deciziei de cumpărare depinde in mare parte de cum este amenajat spațiul tău comercial, de cum stau manechinele dacă vinzi haine, și de cum stă un anumit dulap lângă un consultat de la bancă. 

Un factor la fel de important, este și combinația culorilor. Acestea ar trebui să reprezinte activitatea ta, iar intreaga incăpere unde are loc un proces de vânzare ar trebuie să emane liniște și pace.

Ca să creezi un aspect armonios și lejer, unde clienții tăi să se simtă liberi, fii atent la:

  • Amenajarea mobilierului - poate că consumatorul nu va atrage atenția la mobilier, dar impresia de ansamblu este formată la nivel subconștient. Respectiv dacă mobila este corect amplasată și aspectul spațiului va fi unul plăcut.
  • Locația mărfurilor - așează bunurile comerciale moderat, fără a supraincărca incăperea.
  • Rafturile - sunt una dintre componentele comune ale interiorului, din acest considerent trebuie să fie proiectate in armonie cu aspectul general al magazinului. 

Cerințe pentru mobilier

Fie că este vorba despre mobilier comercial ieftin sau scump, acesta ar trebui in primul rând să fie sigur. Iată alte 4 caracteristici la care să atragi atenția:

  1. Capacitatea de a rezista la incărcări constante. Azi mobilierul poate fi ca suport pentru suvenire, mâine pentru mape grele cu facturi. Rezistența la uzură este o caracteristică indispensabilă.
  2. Bunurile trebuie să fie afișate comod. Plasarea adecvată a produselor este o prioritate. 
  3. Stilul propriu, care să redea imaginea brandului face parte din reclamă. Interiorul ar trebui să fie asociat cu culorile specifice logotipului. 
  4. Proiectarea mobilierului trebuie să fie realizată de un specialist, pentru că ține și de specificul dezvoltării afacerii și a produselor comercializate.

Un rol important in alegerea mobilierului comercial in are și designul. Clienții sunt tot mai des atrași de idei neobișnuite și decizii neașteptate. Dacă ai și tu idei indrăznețe și vrei să le dai viață și culoare, echipa Rimobel iți vine in ajutor.