Te consultăm
— gratis!
Completează formularul pentru consultație gratuită!

Dulapuri de haine Rimobel – cea mai bună soluție ca să-ți păstrezi lucrurile

Îți dai seama că ai puțin spațiu de stocare, doar atunci când te apuci de curățenie într-un dulap de haine. Fără îndoială, când ai o colecție imensă de haine, dar și o familie mare, este dificil să le găsești locul la toate. Soluția sunt garderobele. Acestea, reprezintă de fapt o cameră întreagă, cu rafturi de diferite dimensiuni, umerașe, sertare și cuiere, toate destinate păstrării hainelor de orice sezon, aranjate ca să ai mereu acces liber la ele. Perfect nu-i așa?

Ce tipuri de dulapuri există?

Mai numite și dressinguri, aceste camere înlocuiesc cu succes dulapurile clasice, care ocupă destul de mult spațiu, dar nu oferă suficient loc pentru stocare. Chiar și cele mai mici încăperi pot fi echipate cu spații de depozitare, astfel încât să fie cât încăpătoare, bine compartimentate și potrivite cu designul general. În prezent, putem selecta din mai multe tipuri de dressinguri moderne:

  • Colțar. Dacă ai un colț liber în camera ta, acesta poate deveni locul perfect pentru un dressing. La prima vedere, acesta se aseamănă mult cu un dulap de haine cu uși glisante, doar că are dimensiuni mai mare și e integrat într-o nișă. Într-un astfel de dulap, poți fi sigur că va fi mereu ordine, datorită numărului mare de rafturi și, sertare, unde poți să-ți aranjezi eficient toate lucrurile tale personale, de la lenjerie, până la hainele de exterior și chiar încălțăminte, care-și va găsi în sfârșit locul.
  • Linear. Arată ca un dulap de haine fără uși alungit, dar mai încăpător. Pentru comoditate și design, poate fi dotat și cu o oglindă. Adesea rafturile sunt compartimentate în stil loft, creând un aspect modern și economisind spațiu. În rest, designul e la fel ca a unui dulap clasic, cu sertare pe roți și rafturi.
  • Paralel. Acest tip de dressinguri cu uși glisante, deseori sunt amplasate antreu, salon sau dormitor. Rafturile, sertarele și umerașele sunt amplasate unul lângă celălalt sau în paralel, în cazul compartimentării personalizate.
  • În formă de litera „P”. Acestea sunt considerate cele mai spațioase modele, pentru că permit amenajarea personalizată, în funcție de preferințe și necesități. Astfel de dressinguri cu oglindă, se vor integra perfect în camerele alungite și înguste. De asemenea, se potrivesc și pentru dormitoare sau salon.

Dressinguri la comandă la prețuri avantajoase, doar la Rimobel

Desigur că dressingurile nu sunt unica soluție pentru stocarea eficientă. Mai ales că, nu toate locuințele dispun de spațiu suficient pentru ele. În așa cazuri, pot alege ceva mai compact și ieftin, cum ar fi dulapuri de haine la comandă. Aici e mai simplu, trebuie să te decizi cu dimensiunile, compartimentarea, designul și materialul din care va fi produs. Dacă cu dimensiunile e clar, sunt individuale. Cum alegem corect materialul? În prezent, la Rimobel, pentru realizarea mobilierului, inclusiv a dulapurilor, se utilizează următoarele materiale:

  • PAL (plăci aglomerate din lemn). Unul din cele mai populare materiale, care se realizează prin presarea așchiilor de lemn și rășini, sub influența temperaturilor ridicate. Sunt durabile, ușor de prelucrat și întreținut. Suprafața plăcilor este melaminată, pentru și mai multă rezistență, și e disponibilă într-o varietate bogată de culori și texturi
  • MDF (plăci de fibre de densitate medie). Este realizat din așchii fine de lemn. Fabricarea panourilor e asemănătoare cu PAL-ul: așchiile sunt măcinate intens, presate la temperaturi înalte și lipite între ele cu parafină și rășini. Principalele avantaje ale MDF-ului este aspectul ecologic și inofensiv, dar și rezistența înaltă la umiditate și alți factori externi. De regulă, MDF-ul e combinat cu PAL-ul, utilizat pentru partea interioară a dulapurilor, iar plăcile MDF pentru fațadele frontale.
  • Furnir natural sau lemn. Materiale utilizate pentru mobila din clasa premium, în stil clasic sau neoclasic. Furnirul reprezintă de fapt o fâșie subțire de lemn, de regulă, lipită pe panouri din MDF. Imită perfect textura lemnului natural și oferă un nivel înalt de durabilitate. Se potrivește mai ales pentru dulapuri clasice, cu decor mai deosebit.

Rimobel te poate ajuta în crearea oricărui model de dulapuri, din materiale diverse, cu compartimentare personalizată, în funcție de bugetul planificat. Lucrăm doar cu materiale de cea mai înaltă calitate, mecanisme de ultimă generație și echipă specializată, gata să transforme orice proiecte în mobilier unic. Nu ezita să ne contactezi pentru mai multe detalii: 067 35 35 35.