6 motive să alegi o bucătărie gri la comandă?

În zilele noastre, gri nu mai este o nuanță tristă și monotonă: ci una din cele mai practice și universale culori, perfectă pentru amenajări în orice stiluri. Disponibil într-o paletă bogată de variante, acesta se va integra perfect într-o bucătărie, dormitor sau living de orice dimensiuni, creând o atmosferă luminoasă și inovatoare. Fie că optezi pentru un proiect de mobilă de bucătărie gri deschis sau o nuanță ceva mai întunecată.

Încă un plus mare al acestei culori este aspectul universal, ușor de combinat practic cu orice nuanță. Atât din paletele naturale deschise, cât și cele întunecate sau exotice. Și desigur cu must-have-urile la capitolul mobilier: Alb sau Negru. Anume din acest motiv, în ultimii ani, tot mai mulți clienți aleg mobilă de bucătărie gri mat sau lucios, transpusă în realitate de către designerii Rimobel.

Variante de amenajare a unei bucătării în nuanța gri

Bucătăriile în nuanțe de gri sunt printre cele mai ușor de amenajat și combinat modele. Acest lucru se datorează aspectului universal al acestei nuanțe, dar și faptul că în funcție de culoarea aleasă și nivleul de luminozitate, poate deveni mai rece, mai cald, mai închis sau mai luminos. Nu există nicio regulă strictă cum să combini mobila de bucătărie în gri antracit sau oricare altă nuanță, important e să eviți aglomerarea, organizarea haotică și excesul de accesorii.

Dacă și ție ți-a dat din ochi această nuanță, dar încă stai la dubii cât de potrivită e pentru bucătăria ta, află 6 motive forte de la designerii Rimobel de ce merită să o alegi fără ezitare:

  1. Modelele de bucătării gri cu lemn vor rămâne actuale mulți ani la rând.
  2. Acestea sunt foarte practice în exploatare, ușor de întreținut și curățat.
  3. Poți alege dintr-o gamă imensă de texturi și nuanțe, pentru toate gusturile și necesitățile. Fie că te gândești la un proiect de mobilă de bucătărie gri închis sau o nuanță deschisă.
  4. Ești liber și la capitolul design și proiectare. Poți opta pentru o variantă monocromă sau o combinație din 2 sau mai multe culori. O opțiune tot mai populară sunt modelele de bucătării gri cu alb – foarte luminoase și stilate, mai ales pentru o încăpere mică.
  5. Luminează și dă un aspect stilat camerei fie că vorbim despre bucătării gri lucios sau mat.
  6. Se integrează perfect în orice stil de amenajare, de la stilul clasic elegant, neoclasic inovator sau mult îndrăgitul modern minimalist, fără mânere.

Vino la o consultație gratuită cu un designer Rimobel să alegem împreună cea mai bună nuanță pentru bucătăria ta. Apropo, toți clienții Rimobel beneficiază de proiectarea 3D absolut gratuit. Lucrăm cu materiale din toate categoriile de preț, de la cei mai buni producători, disponibile într-o gamă imensă de nuanțe, texturi și modele. În plus, oferim garanția calității la toate proiecte de mobilă. Pentru că Rimobel e despre calitate și mobilă care te reprezintă.

Blog
Nu mai amâna
proiectul bucătăriei
tale!
Completează formularul și beneficiază de proiect 3d gratuit!