TOP 3 trenduri pentru mobilier de bucătărie la comandă în 2024

Alegerea bucătăriei perfecte necesită multă inspirație analiza ultimelor tendințe de design pentru bucătărie și desigur să colaborezi cu o echipă de profesioniști. Cu Rimobel, bucătăria la care mereu ai visat poate deveni realitate. Creăm mobilier de bucătărie personalizat pentru orice familie, din materiale și elemente de feronerie de cea mai înaltă calitate. În 2024, bucătăriile la comandă reprezintă o simbioză între frumusețea designului și eficiența practică, oferind spații personalizate și funcționale pentru întreaga familie și o atmosferă unică, de acasă.

Dacă ești în căutarea surselor de inspirație, noi putem să te ajutăm cu recomandări de la designerii noștri profesioniști. Află care sunt trendurile acestui sezon pe care merită să le integrezi în bucătăria ta și care vor rămâne actuale în timp mulți ani la rând.

Ce trenduri și culori pentru mobilier de bucătărie sunt actuale în 2024?

Regula de bază în a designului de interior într-o bucătărie modernă este combinația între estetica contemporană și funcționalitatea practică. De-a lungul timpului au apărut numeroase trenduri notabile de la care poți să te inspiri, dar care îți oferă în același timp libertatea de a alegere stilul și culorile care îți sunt cele mai aproape de suflet. Echipa de designeri Rimobel ține mereu pasul ultimelor tendințe, descoperindu-le la justa valoare în fiecare proiect de mobilier.

Iată TOP 3 trenduri pe care merită să le știi ca să alegi cea mai stilată, confortabilă și funcțională bucătărie la comandă în 2024:

Alege culori și materiale sustenabile pentru bucătăria ta.

Tendințele culorilor de mobilier în 2024 devin tot mai variate. Bucătăriile moderne adoptă paleta culorilor naturale, oferind un aspect autentic și prietenos. Tonuri de verde, bej și albastru sunt preferate pentru a crea o atmosferă relaxantă. De asemenea, mobilierul eco-friendly pentru bucătărie manifestat prin utilizarea lemnului, pietrei și marmurei în design adaugă un element de eleganță și durabilitate, subliniind dorința de a aduce naturalețe și confort în interiorul bucătăriei tale. Sustenabilitatea în designul de bucătărie înseamnă confortă, o atmosferă caldă, liniștită și cât mai funcțională.

Combină stilurile și tendințele după preferințele și necesitățile individuale.

Bucătăriile la comandă pot fi personalizate în cele mai variate stiluri precum neoclasic, clasic, Loft, rustic, scandinav, hi-tech, provence sau eclectic. Această abordare oferă posibilitatea de a adapta designul la preferințele și necesitățile individuale ale familiei tale. Poți opta pentru o idee de decor minimalist în bucătărie și o combinație de stiluri elegante – tu alegi direcția de amenajare, iar echipa Rimobel te ajută să o transpui în relaitate.

Pune accent pe mobilier de bucătărie multifuncțional și echilibru între design și practic.

Mobilierul modern la comandă se concentrează pe obținerea unui echilibru perfect între estetică și funcționalitate. Bucătăriile sunt concepute pentru a satisface atât gusturile estetice, cât și necesitățile practice ale utilizatorilor. La Rimobel punem accent pe confort și actualitate în fiecare proiect de mobilă, pentru ca bucătăria ta la comandă creată de noi să fie cea mai bună investiție. Iată doar câteva din inovațiile acestui an la capitolul confort:

  1. Dulapuri de bucătărie moderne cu mecanisme de ultimă generație.
  2. Sisteme de organizare eficiente pentru veselă, ustensile și produse.
  3. Iluminare LED și accesorii smart pentru bucătărie.
  4. Blaturi de bucătărie durabile și spații de lucru integrate.
  5. Inovații în electrocasnicele de bucătărie pentru confort maxim.

Pentru și mai multă inspirație și recomandări de la experți despre trendurile în materiale, stiluri și culori pentru mobilierul de bucătărie și întreaga casă nu ezita să te programezi la o consultație gratuită cu un designer Rimobel și poți primi proiectul 3D absolut gratuit. Dar asta nu e tot, la Rimobel poți comanda atât bucătăria, cât și mobila pentru întreaga casă: living, dormitor, antreu sau baie.

Te așteptăm în show-room-ul nostru de pe șoseaua Muncești 137 sau accesează catalogul online pentru a descoperi colecția noastră de bucătării Rimobel inspirată din cele mai noi tendințe și transformă-ți bucătăria într-un spațiu modern și funcțional!

 

Blog
Nu mai amâna
proiectul bucătăriei
tale!
Completează formularul și beneficiază de proiect 3d gratuit!