Cum ia viață o bucătărie la comandă Rimobel?

Te-ai gândit vreodată cum ia viață o bucătărie la comandă, transpusă în realitate de la o idee ingenioasă, până la un proiect inedit de mobilă de bucătărie din lemn, MDF sau furnir natural? În spatele fiecărei bucătării marca Rimobel stă o echipă întreagă de specialiști talentați, care au grijă ca fiecare detaliu al viitorului proiect de mobilier să fie adaptat în totalitate preferințelor și necesităților tale. Ba mai mult, vrem ca fiecare familie care ne-a ales să se întoarcă cu drag după alte proiecte, de aceea mobila de bucătărie la comandă creată de noi are mereu cele mai bune prețuri, calitate la nivel și un design care te lasă fără cuvinte.

Dacă ești curios cum se creează o bucătărie la comandă în Moldova, ce etape parcurg atât clienții noștri, cât și noi ca să creăm un proiect complex de mobilier personalizat, dar și în cât timp te poți bucura de noua ta bucutărie, te invităm într-o călătorie imaginară să parcurgem împreună etapele de crearea a mobilierului Rimobel, de la idee la proiectul final.

Tot ce trebuie să știi despre etapele de creare a bucătăriilor Rimobel

Ne place să spunem că clienții noștri ne aleg pentru proiectele deosebite și calitatea fără compromis. De fapt, anume asta e realitatea – mobila Rimobel întrunește cele mai importante calități, precum: proiectarea individuală, durabilitatea, funcționalitatea și confortul. Fie că vorbim despre bucătării la comandă pentru spații mici sau încăperi spațioase, fiecare colaborare începe de la dorința de a aduce confort și a transforma gătitul și serile cu familia, în momente frumoase.

Crearea unui proiect de mobilă de bucătărie din MDF, furnir sau lemn natural durează de la câteva săptâmâni, până la câteva luni, în funcție de complexitate, materialele alese, dar și dimensiunile totale. Cel mai important este că punem calitatea în capul mesei, respectând toate standardele internaționale de producere și tehnici de lucru. Hai să facem o retrospectivă a tuturor pașilor pe care îi facem în tot acest timp:

  • Consultația gratuită cu un designer Rimobel. Aici ai șansa să relatezi în detalii cum îți vezi bucătăria ta de vis, iar noi vom avea grijă ca toate ideile să fie integrate în viitorul proiect.
  • Luarea dimensiunilor viitorului proiect. Poți comanda să vină un designer direct la domiciliu, pentru a măsura corect spațiul, sau lua măsurile individual.
  • Proiectarea 3D gratuită, în care vei putea să vezi designul virtual, dar foarte realist al viitoarei tale bucătării. Anume la această etapă se fac toate modificările de organizare, fie că vorbim despre un proiect de mobilă de bucătărie pe colț, în formă de U sau L, se aleg nuanțele, feroneria, mecanismele, elementele de decor.
  • Confirmarea finală a proiectului și transmiterea acestuia spre producere.
  • Producerea propriu-zisă a mobilierului, folosind cele mai inovatoare tehnici de lucru. Aceasta este ea mai îndelungată și importantă etapă dintre toate.
  • Livrarea și instalarea proiectului, de către o echipă specializată.
  • Analiza rezultatului final, ca totul să fie perfect, din toate unghiurile.
  • Service gratuit timp de un 1 după montare.

Alege cea mai bună bucătărie la comandă, la preț avantajos, împreun cu Rimobel. Grăbește-te să te programezi la o CONSULTAȚIE absolut gratuită cu unul din designerii noștri.

Blog
Nu mai amâna
proiectul bucătăriei
tale!
Completează formularul și beneficiază de proiect 3d gratuit!