Vrei o bucătărie frumoasă și de calitate? Alege mobilier din MDF vopsit Rimobel

Formula perfectă a unei bucătării personalizate este să fie confortabilă, frumoasă și practică în același timp. Proiectele de mobilier la comandă din MDF vopsit întrunesc toate aceste calități. Ba mai mult, dacă să facem un sondaj, plăcile din MDF vopsit sunt printre cele mai populare alegere în rândul clienților noștri, datorită raportului optim preț – calitate.

La Rimobel creăm cele mai deosebite bucătării din MDF vopsit, în diverse culori, stiluri și modele. Mereu venim cu recomandări utile pentru clienții noștri cum să combine fiecare detaliu, pentru ca proiectul finală să iasă perfect la toate capitolele. În acest articol, te invităm și pe tine să afli toate avantajele unei bucătării din MDF vopsit, sfaturi practice în alegere și câteva idei de inspirație, dacă încă nu te-ai decis cu modelul preferat. Rămâi cu noi în continuare.

MDF vopsit sau înfoliat? Ce material se potrivește mai bine în bucătărie?

În general, MDF-ul în toate varietățile sale, este materialul potrivit pentru orice tip de mobilier, inclusiv în bucătărie. Totuși, dacă îți dorești o bucătărie care să te scoată în evidență, iar pe lângă toate să fie durabilă și rezistentă, anume MDF-ul vopsit va fi cea mai bună alegere. Poți alege mobilă de bucătărie din MDF vopsit mat sau lucios, în orice nuanță și textură. Și cel mai important, acest material este foarte ușor de prelucrat în diferite tipuri de fațade, de la stilul modern minimalist și până la cel clasic, cu panouri și decor vintage.

Dacă încă stai la dubii, iată care sunt principalele motive să alegi mobilă din MDF în living, dormitor, bucătărie, antreu și chiar baie:

  • Plăcile din MDF vopsit sunt ecologice și sigure. În producerea acestora nu se folosesc substanțe chimice nocive, ce pot dăuna sănătății.
  • Datorită procesului inovator de producere, mobila de bucătărie din MDF vopsit lucios sau mat este foarte rezistentă în timp, păstrându-și aspectul estetic și practic chiar și după mulți ani de utilizare. Ba mai mult, după acest criteriu ea concurează chiar cu lemnul.
  • MDF-ul este disponibil într-o gamă imensă de culori și texturi. Poți opta pentru MDF vopsit alb, wenge, gri, bej și chiar nuanțe mai exotice, precum verde, galben sau roșu.
  • Încă un detaliu foarte important – bucătăriile din MDF vopsit sunt foarte practice, ușor de îngrijit și întreținut. Asta înseamnă că frumusețea bucătăriei tale va rămâne actuală și peste 5 sau chiar 10 ani de când a fost creată, bucurându-te cât mai mult timp.
  • Iar la final, nu putem să menționăm prețul, relativ avantajos pentru nivelul de calitate și funcționalitate pe care ni-l oferă.

Dacă îți dorești și tu o bucătărie perfectă la toate capitolele, din materiale de calitate, în orice stil și design, nu ezita să vii la o consultație gratuită cu unul din designerii Rimobel. Îți oferim proiectare absolut gratuită pentru orice tip de mobilier, ca să fii sigur că faci cea mai bună alegere. În plus, ai garanție la toată mobila Rimobel și service gratuit timp de un an.

Rimobel – alege mobila care te reprezintă.

Blog
Nu mai amâna
proiectul bucătăriei
tale!
Completează formularul și beneficiază de proiect 3d gratuit!