Bonus special pentru toți clienții Rimobel – PROIECTARE mobilă gratuit

Ce-ar fi să știi cum va arăta proiectul tău personalizat de mobilier încă de la primele consultații? Ca să fii sigur că e exact așa cum ți-ai dorit, dar și că se va integra perfect în încăperea pentru care este destinat. Păi iată, la Rimobel, ne place să ne uimim clienții doar cu surprize frumoase. Oferindu-le drept BONUS chiar de la prima consultație un proiect de mobilier personalizat și realist, creat într-un program de ultimă generație cu vizualizare 3D și mărire detaliată.

Astfel, nu trebuie să mai stai fără griji cu griji până în ziua cea mare, că în realitate acel proiect de mobilă de bucătărie la care mereu ai visat va fi altfel. Mobilierul Rimobel e mereu peste măsura așteptărilor la toate capitolele, inclusiv aspect estetic. Pentru că respectăm cele mai importante reguli de proiectare pentru mobilă și toate preferințele și necesitățile individuale ale clienților. Hai să-ți povestim mai detaliat despre acest serviciu must-have, pe care îl oferim.

Oferim proiectare mobilă online absolut gratuită, doar la Rimobel

Știm că un proiect de mobilier pentru bucătărie necesită realizarea mai multor acțiuni, discuții și etape importante, pentru o organizare cât mai eficientă a fiecărui detaliu. De asemenea, știm și cât de importantă este această etapă pentru familiile care ne aleg și vor să fie siguri în alegerea făcută. Anume din acest motiv, la Rimobel toți clienții beneficiază de PROIECTARE 3D fără costuri suplimentare. Noi îți proiectăm mobila după bunul plac, ca tu să iei o decizia asumată să colaborezi cu noi. Iată doar câteva din motivele de ce e convenabil să alegi proiectarea Rimobel:

  • Proiectele 3D oferă o planificare complexă a tuturor detaliilor tehnice ale construcției, măsurărilor și criteriilor specifice importante ale încăperii.
  • După prima variantă realizată, proiectul poate fi adaptat în funcție de preferințe și specificul încăperii. Ca în final, să iasă o variantă perfectă din toate punctele de vedere.
  • Poți vizualiza cum vor arăta culorile și diferite tipuri de texturi pentru toată mobila în ansamblu. Între timp, vei putea experimenta și cu unele combinații mai curajoase.
  • Nu vei avea parte de surprize neplăcute de tipul așteptări versus realitatea. Proiectul îți va oferi o imagine realistă despre viitorul tău mobilier.
  • Așteptarea nu va mai fi atât de îndelungată, dacă știi la ce să te aștepți. Mai ales că la Rimobel, realizăm întotdeauna mobila în termenii stabiliți
  • Serviciile de proiectare mobilă la Rimobel nu au preț mare, ca în alte companii producătoare de mobilă. Ba chiar sunt gratuite, fără costuri suplimentare.

Deci, nu mai sta pe gânduri, trebuie doar să ne scrii și să-ți faci o programare gratuită la o CONSULTAȚIE specializată cu unul din designerii noștri. Consultațiile pot avea loc atât fizic, în show-room-ul nostru de pe strada Nicolae Zelinschi 11, cât și în regim online, pe oricare din platformele unde suntem disponibili. Consultația vine la pachet și cu bonusul din partea casei – Proiectarea 3D, pe care avem grijă să ți-o prezentăm cât mai curând.

Cam astea sunt etapele, welcome la Rimobel să-ți proiectăm și creăm și bucătăria ta.

Blog
Nu mai amâna
proiectul bucătăriei
tale!
Completează formularul și beneficiază de proiect 3d gratuit!