Bucătării albe – tendința care nu se demodează niciodată

Când nu știi ce tip de bucătărie să alegi, optează fără ezitare pentru o bucătărie Albă – elegantă, modernă, practică, și cel mai important actuală în timp chiar și peste 5 sau 10 de ani după ce ți-ai înnoit mobilierul. În plus, aceasta este cea mai bună opțiune pentru proiectele de bucătării mici – fațadele albe măresc vizual spațiul și fac încăperea mai luminoasă și confortabilă.

La Rimobel, avem o pasiune aparte pentru bucătăriile în nuanțe pastelate, acestea fiind și cele mai populare alegeri în rândul clienților noștri, atât în stilul clasic elegant, cât și modern minimalist. Fie că vorbim despre modelele de bucătării albe mate sau lucioase, ai garantat un design inovator și super stilat, care te va scoate în evidență și îți va crea o atmosferă perfectă în casă.

Avantajele unei bucătării albe clasice sau moderne

Albul este nuanța care îți poate oferi inspirație în toate scenariile vieții. Fiind o nuanță versatilă atât la capitolul organizare, cât și combinare cu alte culori, acesta îți aduce un șir de avantaje, dacă alegi să o integrezi pe bucătăria ta. Iar primul și cel mai mare avantaj este faptul că nu iese niciodată din modă. Dacă și tu ești pasionat de această culoare, dar încă stai la dubii dacă ți se potrivește, iată 7 motive puternice de ce merită să o alegi pentru mobila în bucătărie:

  • Este universală și poate fi asortată cu orice stil, design, nuanțe, dar și accesorii.
  • Reprezintă un compromis dintre tendințele clasice elegante și cele moderne nonconformiste, perfect ca să creezi o bucătărie specială pentru tine și familia ta.
  • Este disponibilă în mai multe nuanțe, de la Alb rece pur și până la Ivory și chiar Bej deschis, pentru cei care își doresc o bucătărie luminoasă.
  • Poate fi combinată cu mai multe tipuri de texturi și materiale. Un exemplu sunt proiecte de bucătării albe cu blat de lemn sau piatră, foarte elegante și confortabile.
  • Se potrivește pentru orice design și proiectare. Fie că vorbim despre bucătării albe fără mânere sau modele neoclasice, cu mânere elegante.
  • Face camera să pară mai mare, o aerisește și reflectă perfect soarele și lumina, fapt ce creează o atmosferă caldă și luminoasă, indiferent de sezon.
  • Este ușor de îngrijit și exploatate. Un material de calitate nu se va îngălbeni sau crăpa peste ani, dacă este curățat corect și păstrat în condițiile necesare.

Alege cele mai bune bucătării albe din MDF sau furnir doar la Rimobel

Echipa noastră te poate ajuta în proiectarea și crearea celei mai deosebite bucătării albe cu insulă sau oricare alt tip de proiectare. De la prima consultație gratuită și până la etapa finală – instalarea bucătăriei tale de vis – vei avea parte de cea mai frumoasă colaborare și un mobilier calitativ și stilat, care își merită pe deplin investiția. Nu mai ezita să aduci o schimbare frumoasă în casa sau apartamentul tău împreună cu Rimobel, cel mai bun ghid în confort.

Blog
Nu mai amâna
proiectul bucătăriei
tale!
Completează formularul și beneficiază de proiect 3d gratuit!