Bucătării cu sertare ascunse – cea mai nouă și eficientă tendință de mobilier

Mobila la fel ca și tendințele de amenajare are mereu nevoie de idei fresh. Unele apar din simpla curiozitate de a aduce ceva nou în fiecare casă, iar altele pentru a crea o atmosferă practică și plină de confort. Sertarele ascunse, fără îndoială, pot fi plasate în ambele categorii. Sunt o tendință nouă, devenită tot mai populară în zilele noastre, mai ales pe bucătăriile moderne.

Designerii noștri deja au reușit să le integreze cu succes pe numeroase proiecte marca Rimobel și rezultatul a fost întotdeauna peste așteptări. Anume din acest motiv, ne-am gândit că merită să le dedicăm un articol separat – cu și despre proiectele de mobilier cu sertare ascunse. Ești curios să descoperi și tu această tendință? Hai să începem.

TOP 4 motive să optezi pentru sertare ascunse în proiectul bucătăriei tale

Sertarele „secrete” pot fi numite pe dreptate una din cele mai creative tehnici de design, care te ajută să ascunzi frumos detaliile în plus din proiectul tău de mobilier. Dar asta nu e tot, proiectate strategic acestea pot fi și cea mai bună soluție de gestionare eficientă a spațiului, mai ales în bucătăriile mici. Plusuri mai sunt încă multe. Pe lângă toate, acestea sunt și foarte practice, comode în exploatare și perfecte pentru o organizare cât mai ordonată a lucrurilor din bucătărie.

Cel mai bun loc pentru integrare sunt fațadele inferioare sau de mijloc. Iar scopurile și lucrurile pe care putem să le păstrăm într-un sertar ascuns variază de la ustensile și detergenți, până la un mini bar pentru sticlele din vacanțe. Încă stai la dubii, hai să-ți enumerăm 4 motive forte de ce merită să le integrezi și în bucătăria ta, fie mare sau mică:

  • Ai spațiu bine organizat pentru ustensile și alte lucruri din bucătărie.
  • Arată foarte stilat și neobișnuit, mai ales pe o bucătărie minimalistă.
  • Poți să-ți organizezi zone speciale pentru stocarea produselor, de exemplu: un mini bar sau o zonă specială pentru crupe, nuci, semințe și alte gustări.
  • Eviți surplusul de detalii în proiectul tău de mobilier și asiguri o atmosferă cât mai organică.

Îți dorești și tu o bucătărie personalizată după ultimele tendințe de design și funcționalitate? Împreună cu designerii Rimobel te poți bucura de rezultatul mult dorit. Ținem pasul celor mai populare inovații de design și amenajare și nu ezităm să le aducem în toată splendoarea și pe proiectele clienților noștri. Sertare ascunse, mecanisme de ultimă generație, fațade în cele mai neobișnuite nuanțe și texturi – indiferent care idee îți place, cu Rimobel poate deveni realitate.

Vino și TU la prima consultație gratuită și beneficiază de PROIECTAREA 3D drept bonus.

Blog
Nu mai amâna
proiectul bucătăriei
tale!
Completează formularul și beneficiază de proiect 3d gratuit!