Îți dorești o bucătărie de calitate? Cu Rimobel ai 5 ani garanție la toată mobila

Mobilierul în casă este o investiție pentru mulți ani înainte. Iată de ce, calitate și durabilitatea acestuia sunt printre cele mai importante detalii pe care și le dorește fiecare din noi. La Rimobel, producătorul tău preferat de mobile la comandă, punem calitatea în capul mesei atunci când creăm cele mai deosebite proiecte de mobilier pentru clienții noștri, oferindu-le garanția calității, recomandări în exploatare servicii de mentenanță. Nu considerăm asta drept o promoție sau cadou – ci o obligațiune morală față de familiile care au încredere în noi și serviciile noastre.

Când spunem calitate, ne referim la utilizarea celor mai bune materiale în producere și feroneriei de la producători de top. Investind într-un mobilier creat după standarde internaționale, poți fi sigur în rezistența acestuia la diverși factori de exploatare, dar și durabilitatea în timp. Ca să te poți bucura de bucătăria ta nouă, mobila de living sau dormitor și peste 1 an, și peste 5 și chiar 10.

Service gratuit timp de un an la orice bucătărie Rimobel

Colaborarea cu Rimobel presupune nu doar crearea unui proiect personalizat de mobilier, în funcție de preferințele și necesitățile individuale, dar și livrarea și montarea acestuia până la etapa finală, când poți să-ți vezi pe viu noua ta bucătărie. Știm din propria experiență că orice mobilier poate suferi schimbări minore în timp, pe care neapărat le luăm în considerare, oferind clienților noștri servicii de mentenanță și reglare a feroneriei timp de un, pentru ca bucătăriile lor să fie ca noi și după mai mulți ani de utilizare.

Iată 5 factori primordiali care asigură calitatea, rezistența și durabilitatea în timp a mobilierului creat și montat de către echipa Rimobel:

  • Folosirea materialelor de calitate superioară, indiferent că vorbim despre materiale de buget (PAL sau MDF) sau variante premium (furnir natural sau lemn).
  • Utilizarea feroneriei de la cei mai buni producători din această nișă, precum Egger, Blum, Hettich, Kaiser și Teka. Nu avem bucătării cu feronerie de proastă calitate, pentru că știm că anume de aceste componente mici, dar vitale, depinde calitatea și durabilitatea întregului proiect de mobilier pe comandă.
  • Tehnici de producere de ultimă generație și utilaje performante. Avem un punct de producere dotat cu cele mai moderne utilaje, fapt ce ne permite să creăm mobilier după orice model și tehnică, durabil și de calitate.
  • Specialiști cu experiență vastă, care lucrează după standarde europene de producere a mobilierului. De la designerii cu care interacționezi direct, și până la echipa de asamblatori.
  • Consultații gratuite și periodice cu fiecare client și proiectare 3D individuală, care permite analiza fiecărui detaliu de care depinde confortul și calitatea viitorului mobilier.

Nu mai amâna noua ta bucătărie, acum e momentul potrivit să faci o schimbare pe care ți-ai dorit-o de mult și să fii sigur în calitatea și durabilitatea acesteia. Te invităm la o CONSULTAȚIE gratuită cu un designer Rimobel, ca să discutați toate detaliile.

Rimobel – mobila care te reprezintă.

Blog
Nu mai amâna
proiectul bucătăriei
tale!
Completează formularul și beneficiază de proiect 3d gratuit!