Ce fațade pentru bucătărie sunt actuale în acest sezon?

Fără îndoială, fața oricărei bucătării, care îi oferă farmec și confort sunt anume fațadele. Acestea ne asigură designul unic al bucătăriei și o fac să fie specială, funcțională și cât mai comodă în exploatarea zilnică. Ba mai mult, prima impresie despre o bucătărie ți-o dau anume aspectul fațadelor, care trebuie să fie nu doar stilate, ci și practice. Pentru ca proiectul ales să fie exact așa cum ți-ai dorit este important să alegi fațade de bucătărie potrivite și cât mai actuale.

La Rimobel, producătorul tău preferat de mobilier la comandă ai șansa unică să alegi din cele mai noi modele de mobilă pentru bucătărie 2021, pentru toate gusturile, necesitățile și buzunarele. În acest articol, ne-am propus să vorbim anume de fațade – cât de variate sunt, prin ce se deosebesc, ce avantaje și dezavantaje ne oferă diverse tipuri de materiale, dar și ce modele de fațade sunt în trend pentru mobila de bucătărie modernă 2021.

Mobilă pentru bucătărie 2021: ce fațade alegem?

Nu o să ne temem să repetăm că primul și cel mai important detaliu atunci când vorbim despre fațadele pentru mobila în bucătărie este anume aspectul practic. Acestea trebuie să fie rezistente la condițiile diverse din această încăpere, precum: fluctuațiile de temperatură sau umiditate. Iată de ce, pe lângă aspectele de design, precum textura, nuanța sau stilul de decor, înainte de toate, cele mai bune fațade pentru mobila de bucătărie trebuie să întrunească o serie de cerințe importante pentru buna exploatare. Iată care sunt acestea:

  • Rezistența la umiditate. Atunci când gătim sau spălăm vesela, pe suprafața fațadelor pot nimeri picături de apă și murdărie. Pentru ca bucătăria să nu-și piardă în timp aspectul de nou, fațadele trebuie să fie din materiale durabile, precum MDF vopsit sau furnir natural.
  • Rezistența la temperaturi. Încă o caracteristică importantă, mai ales în procesul de pregătire termică a alimentelor. La acest capitol, trebuie să ținem cont și de exploatarea corectă.
  • Ușurința în îngrijire. Fațadele perfecte trebuie să fie ușor de curățat, să nu lase prea multe amprente, picături de grăsime și murdărie.
  • Rezistență la mucegai și ciuperci. În acest caz, cea mai bună alegere va fi un material preparat cu substanțe speciale, care nu vor permite formarea ciupercilor și mucegaiului.
  • Și desigur, rezistență la factori fizici (lovituri și zgârieturi).

Gata decis cu caracteristicile tehnice poți trece la partea creativă, și anume să alegi textura și nuanța potrivită. Cele mai populare culori de mobilă pentru bucătărie în 2021 rămân a fi nuanțele naturale și pastelate, care pot fi ușor combinate cu practic orice stil, iar în plus măresc vizual încăperea și o fac mult mai luminoasă și liniștită. Mai nou, printre principalele tendințe de mobilă de bucătărie 2021 se numără textura lemnoasă, integrată în stilul neoclasic sau modern.

Cu Rimobel e mai ușor ca niciodată să te decizi cu modelul perfect de fațade pentru bucătăria ta și să fii sigur că ai la pachet cel mai înalt nivel de calitate, funcționalitate și stil. Creăm proiecte de bucătării din materiale combinate, cu cadru din PAL și fațade din materiale într-o gamă bogată de nuanțe și texturi, precum MDF, furnir și chiar lemn natural. Fiecare client beneficiază de proiectare absolut gratuită, consultanță cu designeri specializați și instalare în toată țara. Grăbește-te să ne scrii pentru mai multe detalii și o eventuală programare.

Blog
Nu mai amâna
proiectul bucătăriei
tale!
Completează formularul și beneficiază de proiect 3d gratuit!