TOP 6 proiecte de bucătării la comandă Rimobel realizate în 2021

Anul 2021 este mai bogat ca niciodată în tendințe și modele noi de mobilier, mai ales la capitolul bucătării. Am avut parte de un sezon fructuos în crearea proiectelor personalizate de mobilă, marca Rimobel, în cele mai variate stiluri, designuri și nuanțe. Iar cu fiecare proiect am descoperit și mai multe secrete de a crea mobilă la comandă ce își merită pe deplin investiția.

Știm că în crearea unui proiect de mobila de bucatarie perfect, e un adevărat noroc să dai peste surse stilate de inspirație, care te ajută să-ți aranjezi ideile ca la carte. La Rimobel ne place să ne prezentăm proiectele de mobilier și să inspirăm prin calitate, design deosebit și tehnici neordinare de producere. Iată de ce, cu această ocazie, am decis să facem un TOP fresh cu 6 bucătării Rimobel care s-au remarcat și pe care neapărat trebuie să le vezi, dacă încă stai la dubii să treci pe la noi.

Bucătării de lux la comandă: 6 proiecte Rimobel „scoase” din tipare

Rimobel este în primul rând despre calitate și stil, în fiecare proiect de mobilă, fie că vorbim despre bucătării la comandă mici sau largi și spațioase. Fiecare nou proiect parcurge aceleași etape de producere, de la prima consultație în care facem cunoștință cu tine și ideile tale ingenioase și până la montarea finală, când împreună putem să ne apreciem la justa valoare rezultatul. Suntem mândri de toate proiectele la care le-am dat viață, dar există unele pe care le iubim într-un mod aparte.

Anume despre TOP 6 cele mai îndrăgite bucătării din acest sezon, îți vom relata în continuare. Ca să înțelegi și tu de ce mobilierul Rimobel este mereu cea mai bună opțiune.

  • Bucătărie neoclasică cu inserții din sticlă și nuanța care va rămâne mereu actuală în timp – Alb elegant, cu textură lucioasă sau mată. Bucătăriile neoclasice albe sunt printre cele mai cotate de către clienții noștri, datorită aspectului practic și deosebit.
  • Wenge – textura lemnoasă care te cucerește prin naturalețe. Lemnul arată minunat pe bucătăriile tuxedo, în două culori, ca și în cazul acestui proiect cu fațade Albe mate și stejar.
  • Aceleași texturi, dar în nuanțe mai luminoase și deschise. Combinate cu o insula drăguță și practică. De regulă, aceste bucătării la comandă pot fi realizate din MDF sau furnir.
  • Proiect de living cu bucătărie în cele mai stilate nuanțe de sezon – Alb mat și Gri deschis. Aici insula separă cele două zone – livingul și bucătăria, creând o atmosferă confortabilă și stilată. Iar stilul neoclasic și fațadele cu sticlă, dau o aură liniștită și enigmatică.
  • Dacă nu ai spațiu pentru un proiect cu insulă de bucătărie, poți folosi cât mai eficient zona de lângă geam, ca în această bucătărie modestă, dar atât de încăpătoare și confortabilă. Blatul cu textură din lemn a fost prelungit și pentru brâu, creând un efect de complexitate.
  • La final, am lăsat un proiect de mobilier pentru bucătărie cu un design curajos, datorită nuanței exotice de bleumarin. E o bucătărie neobișnuită, dar foarte bine gândită și proiectată, pentru confort la gătit și o atmosferă modernă și actuală.

Acestea sunt doar câteva din bucătăriile noastre, una mai deosebită ca cealaltă, care astăzi își bucură familiile cu confort fără compromis. La noi poți să-ți creezi de la 0 și bucătăria ta, după preferințele și necesitățile individuale. Producem bucătării la comandă din lemn masiv, furnir natural, MDF sau PAL, în orice culoare, textură sau stil, după standarde internaționale de calitate. Ba mai mult, toți clienții noștri beneficiază de PROIECTARE 3D absolut gratuită. Vino și TU.

Blog
Nu mai amâna
proiectul bucătăriei
tale!
Completează formularul și beneficiază de proiect 3d gratuit!