Proces de lucru

Noi ne-am convins că o relație de lungă durată are la bază 3 principii simple:

  1. Încrederea, ce ține de calitatea produselor, deservirea și garanția;
  2. Transparența totală, care se referă la procesul de lucru. Nu avem secrete și suntem gata să ne asumăm responsabilitatea pentru fiecare pas, de la începutul interacțiunii și până la montarea mobilierul în locuința ta;
  3. Și desigur, siguranța că vom fi alături de tine, pentru a-ți oferi confortul deplin și convingerea că Rimobel înseamnă funcționalitate, comoditate și durabilitate în timp.

Deci, te invităm să parcurgem virtual toate etapele prin care trec clienții Rimobel, atunci când apelează la noi. E o experiență uimitoare! La sigur o să-ți placă. Să începem:

  1. Programează vizita unui designeri la domiciliu sau… te așteptăm cu drag la noi în show-room, într-o atmosferă productivă și prietenoasă.

După consultația în regim online sau la telefon, va veni un designer la tine pentru a lua toate măsurătorile preventive, necesare pentru executarea proiectului tău personalizat de mobilier.  Încă o veste bună: realizarea proiectului 3D este absolut gratuită și individuală pentru fiecare client.

Dacă totuși ai ales să ne vizitezi în showroom-ul și punctul nostru de producere, pentru a-ți alege tipul de material, model, stil sau concept sau, pur și simplu, pentru o consultație față în față cu designerii noștri, să știi că vom fi bucuroși să-ți răspundem la toate întrebările survenite, ca să fii sigur că ai luat o decizie corectă.  

  1. Tu ne spui cei așteptări ai, iar noi venim cu ofertele

Dulap sau bucătărie? Orice ar fi, noi vom crea proiectul tău perfect de mobilier și îți vom oferi mai multe oferte relevante, diferite ca preț și materiale utilizate, ca să poți alege sigur și ușor care ți se potrivește cel mai bine. Dacă ai și câteva imagini sau modele de pe internet care te-au inspirat, e și mai bine, vom avea un punct de reper. Durata de pregătire a ofertelor nu va depăși termenul maxim preconizat de 3 zile. Între timp, nu vom ezita să-ți adresăm și un șir de întrebări, ca să înțelegem cât mai bine ce așteptări ai. Iar la final, să corespundă total cu realitate.  

  1. Suntem încântați de cunoștință și îți garantăm o colaborare frumoasă

Dacă citești aceste rânduri, înseamnă că deja știi cine suntem și cu ce ne ocupăm. Și cu această ocazie vrem să ne lăudăm cu cei 9 ani de experiență în domeniu, timp în care am investit mult în pasiunea noastră, ca să putem da viață și confortul mobilierului creat pentru tine. Ne bucurăm extrem de mult că profesionalismul nostru este pe deplin recunoscut de clienți mulțumiți, care ne reprezintă. Sperăm să devii și tu parte din comunitatea celor care au ales să colaboreze cu Rimobel.

  1. Gândește-te, analizează, noi așteptăm

Ai primit ofertele!!! Fie că ai acceptat una dintre ele, sau mai ai nevoie de unele detalii, să știi că te așteptăm în showroom-ul nostru, unde vom pune la cale toate punctele importante ale proiectului tău. Și totul, pentru ca rezultatul final să aducă după sine un „WOW” rostit cu mândrie. 

După stabilirea ultimelor detalii privind proiectul și comanda, îți dăm timp pentru a lua o decizie finală cât mai responsabilă și încrezută. Noi suntem răbdători, pentru că suntem convinși că vei accepta și îți promitem că vom depune tot efortul ca să fii mulțumit în totalitate de noua ta mobilă.

  1. Hai să ne oficializăm relațiile și să ne apucăm de treabă!

Pentru că atât noi, cât și clienții noștri, avem de respectat unele obligațiuni și reguli, dorim să ne asigurăm că vom avea o colaborare frumoasă și cât mai eficientă. Timpul potrivit ca să întocmim un contract. La semnarea acestuia, trebuie să achiți 30% din costul proiectului, iar diferența finală o vei achita cu 2 zile înainte de instalare. După semnarea contractului, designerul va mai veni o dată în vizită, pentru a lua dimensiunile finale.

Și mai știm că ești foarte nerăbdător și te înțelegem mai bine ca oricine. Din acest considerent, ca să nu stai nedumerit, în contract vom marca foarte clar timpul alocat executării lucrărilor. Perioada estimate este de 25-35 de zile lucrătoare de la semnarea contractului, timp în care vom face „magie” în punctul nostru de producere, capabilă să-ți aducă confort fără compromis.

  1. Ziua mult așteptată a sosit! Poți invita vecinii și prietenii în vizită

Venim la tine cu materialele și ne apucăm de montat. Nu suntem super eroi, dar echipa noastră are super puteri la creat mobilă unică prin design și calitate. Vor lucra cu multă grijă și se vor isprăvi cu toate etapele de montare într-o singură zi. Desigur, sunt și excepții când instalarea durează mai mult. Totul depinde de proiect, complexitatea acestuia, totalitatea de componente și caracteristicile speciale de montaj. 

Când totul e gata, poți să te pregătești de oaspeți. Invită vecinii, prietenii și rudele ca să admire și ei noul proiectul montat și să se bucure împreună cu tine de noua achiziție!

Te felicităm pentru această realizare și îți mulțumim pentru încredere și loialitate.

Noi, echipa Rimobel, ținem la fiecare client! 

Blog
Nu mai amâna
proiectul bucătăriei
tale!
Completează formularul și beneficiază de proiect 3d gratuit!