Ce modele de mobilă de bucătărie să alegi pentru casă sau apartament?

 

Nu o să ne temem să spunem că o familie fericită trebuie să aibă în primul rând o bucătărie frumoasă și bine amenajată. Fără îndoială, astăzi bucătăriile au devenit niște încăperi multifuncționale unde petrecem cel mai mult timp. Gătim, luăm mese delicioase și gustări aromate, ne începem diminețile și pur și simplu petrecem timpul frumos alături de cei dragi. Opțiunea perfectă ca să pui bifă la toate aceste activități este mobila de bucătărie la comandă, creată și proiectată ca să-ți aducă confort maxim în toate scenariile familiei tale.

Și pentru că confortul nu stă pe loc, ci evoluează cu fiecare an, pe piață apar noi modele și tipuri de bucătării care vin să-ți schimbe părerea și chiar experiența despre cum trebui să fie o bucătărie perfectă. La Rimobel, ne dorim ca clienții noștri să fie siguri în alegerile pe care le fac, încă de la etapa de proiectare. De aceea, în acest articol ne-am propus să analizăm împreună cele mai populare tipuri de bucătării, prin ce se remarcă și se deosebesc, ca să știi care din ele ți se va potrivi cel mai bine. Nu ezita să-ți faci notițe.

Ce tipuri de proiectări există pentru mobila de bucătărie modernă?

Apariția varietăților moderne de proiectare a bucătăriilor a fost influențată de mai multe schimbări, și anume: fiecare bucătărie este diferită, de la dimensiuni și până la formă, au evoluat necesitățile și preferințele, iar în plus, oamenii și-au dorit ca bucătăria să nu mai fie doar un loc pentru gătit și mâncat. Astfel, de la varianta clasică a bucătăriilor modulare drepte și mai puțin confortabile, s-au dezvoltat mai multe tipuri inovatoare de proiectări, potrivite pentru fiecare familie. Iată care sunt principalele bucătării la comandă pe care poți să le alegi:

 1. Mobila de bucătărie dreaptă. Varianta standard, perfectă pentru bucătăriile mici. Organizată corect pe zone, aceasta îți poate oferi același confort ca și o bucătărie spațioasă.
 2. Mobila de bucătărie paralelă. Deseori este realizată și sub formă de U, cu oOpțiunea potrivită pentru bucătăriile mari. latură suplimentară ce poate fi amplasată la fereastră.
 3. Mobila de bucătărie în formă de L. Cunoscute și ca bucătării pe colț, acestea sunt una din cele mai populare alegeri în casele moderne. Datorită construcției inovatoare pot fi integrate atât într-o bucătărie mică, cât și una mai spațioasă.
 4. Bucătării cu insulă sau peninsulă. Încă un proiect de mobilier de bucătărie foarte popular. Insula te ajută să delimitezi eficient zonele și creează o atmosferă plăcută în bucătărie.
 5. Bucătării combinate cu livingul. Un model nou de mobilă pentru bucătărie întâlnit mai ales în bucătărie de tip studiou. Te ajută să economisești spațiu și să-l organizezi eficient.

Ce criterii contează într-un proiect de mobilier pentru bucătărie?

Proiectul perfect de mobilă în bucătărie trebuie să înceapă cu un concept clar despre principalele necesități și preferințe ale familiei tale. Și asta pentru ca fiecare element de design să îți aducă confort și funcționalitate în fiecare zi. Anume din acest motiv mereu invităm clienții noștri la consultații gratuite cu designerii noștri, unde vor discuta toate detaliile care contează cu adevărat în proiectarea și crearea unei bucătării. Iată principalele criterii de care să ții cont:

 • Specificul încăperii, de la dimensiuni și până la formă.
 • Necesitățile individuale ale membrilor familii.
 • Spațiile de depozitare necesare și specificul lor.
 • Stilul și nuanța preferată, pentru o atmosferă relaxantă.
 • Tipul mecanismelor și funcționalitatea acestora.
 • Aspectul practic al fațadelor în exploatare și întreținere.

La Rimobel îți proiectăm cel mai bun mobilier pentru o bucătărie mică sau mare

Avem o echipă de designeri și asamblatori pasionați de jobul lor și cele mai noi și avansate utilaje, ca să-ți oferim calitatea unică și cea mai înaltă funcționalitate a proiectelor de mobilier. Dar asta nu e tot, la Rimobel ai posibilitatea să achiți mobila de bucătărie în rate, ca să nu mai amâni schimbarea mult așteptată în casa ta. Bucătăriile Rimobel sunt despre stil unic, calitate și funcționalitate, pentru că ne dorim să aducem confort și inovație în fiecare casă. Fie că mereu ai visat la un proiect de mobilă de bucătărie fără mânere sau unul clasic.

Vino la o CONSULTAȚIE gratuită cu un designer și fă primul pas spre bucătărie ta de vis.

Blog
Nu mai amâna
proiectul bucătăriei
tale!
Completează formularul și beneficiază de proiect 3d gratuit!