Componente suplimentare pentru bucătăria la comandă

Știai că confortul și funcționalitatea bucătăriei tale se datorează nu doar proiectului de mobilier, ci și unei serii de componente suplimentare, care îți pot aduce și mai multă comoditate în exploatare. De la gama de tehnică incorporată cu care este dotată, instalațiile sanitare și corpurilor de iluminat și până la accesoriile de diverse tipuri, care-ți vor completa perfect proiectul de mobilier. La Rimobel suntem gata să te ajutăm cu recomandări utile la toate etapele.

Fie că ești pe cale să-ți alegi bucătăria sau deja ai proiectul de mobilier și urmează să te decizi cu componentele și accesoriile de care ai nevoie, acest articol este pentru tine. Împreună cu designerii și asamblatorii noștri am făcut lista celor mai importante componente suplimentare de care ai nevoie în bucătăria ta, ca să savurezi cea mai tare experiență de exploatare.

Care sunt cele mai funcționale accesorii pentru bucătărie?

Confortul în bucătărie începe de la organizarea eficientă a principalelor zone de lucru și odihnă: zona de gătit, zona de spălat vase, zona de stocare a alimentelor, ustensilelor veselei și desigur zona de masă. Pentru toate ai nevoie de mobilier personalizat, dar și o serie de accesorii suplimentare care îl vor completa și face mult mai confortabil. Printre cele mai populare și utile accesorii pentru proiectul de bucătărie se numără:

 1. Sertare cu organizatoare pentru tacâmuri.
 2. Uscător incorporat pentru vase.
 3. Coloane extractibile pentru zona de bar sau crupe.
 4. Mecanism pentru coșul de gunoi.
 5. Colț rotund pentru păstrarea cratițelor.
 6. Suport de bucătărie pentru tacâmuri.
 7. Și încă multe altele, după necesități.

Cum alegi tehnica incorporată pentru bucătărie?

Pe lângă gama variată de accesorii, proiectul de bucătărie ar fi incomplet fără tehnică, mai ales când vorbim despre electrocasnicele incorporate, cea mai bună alegere pentru o bucătărie modernă și funcțională. Acestea se integrează pur și simplu perfect în proiectul general, oferindu-ți același confort și performanță, ca un electrocasnic de tip standard. Iar uneori chiar mai mult. Regula de bază în alegerea tehnicii incorporabile este să o facem în același timp cu proiectul de mobilă, ca să se combine cât mai bine, atât ca stil, cât și dimensiuni. Iată câteva recomandări în alegere:

 • Optează pentru electrocasnice minimaliste ca design, într-o nuanță apropiată sau ușor de combinat cu culoarea și textura bucătăriei.
 • Nu e neapărat să alegi toată tehnica incorporată. Poți opta pentru cele mai importante, precum: plita și cuptorul, mașina de spălat vase, hota și frigiderul. Electrocasnicele mici independente pot arăta la fel de bine în bucătăria ta, dacă alegi un stil cât mai minimalist.
 • Pune accent pe calitate. La fel ca și mobila, tehnica trebuie să fie de calitate. De regulă, tehnica incorporabilă este ceva mai scumpă ca cea independentă, dar își merită investiția.
 • Ține cont de condițiile de integrare și păstrare. Un detaliu important pentru durabilitate.

Cu Rimobel ai bucătăria perfectă la toate capitolele

Echipa noastră de designeri și asamblatori profestioniști sunt gata să te ajute să-ți transformi bucătăria de vis în realitate, în termen scurt și la cele mai bune oferte. Lucrăm cu materiale și feronerie de la cei mai buni producători și oferim garanția calității la toate proiectele noastre. În plus, te ajutăm să-ți alegi toate componentele necesare pentru confort maxim în bucătăria ta. Bucătăriile Rimobel sunt despre cele mai noi tendințe de design, mecanisme de ultimă generație, nuanțe și texturi care te scot în evidență și organizare personalizată după necesitățile tale.

Vino la o consultație gratuită și primești BONUS – proiectul 3D.

Blog
Nu mai amâna
proiectul bucătăriei
tale!
Completează formularul și beneficiază de proiect 3d gratuit!