Confort în fiecare mișcare cu mecanismele pentru mobilier AVENTOS

Dacă ar fi să numărăm câte mișcări facem zilnic în bucătărie, rezultatul ar fi de ordinea sutelor. Închizi, deschizi, tragi, împingi, speli, mesteci, întorci și așa mai departe. Ce-ar fi ca fiecare mișcare să fie și mai confortabilă și ușoară. Noi știm secretul – mecanisme funcționale și de calitate, de la cei mai buni producători. În producerea mobilierului Rimobel avem grijă să folosim doar mecanisme care-și merită pe deplin investiția și pot oferi cele mai frumoase experiențe.

Acest articol vrem să-l dedicăm mecanismelor de ridicare AVENTOS – una din cele mai moderne și ergonomice alegeri pentru deschiderea dulapurilor. Prin ce se deosebesc de mecanismele de deschidere standard, în ce varietăți sunt disponibile, dar și la ce criterii să atragi atenția dacă îți dorești și tu un astfel de mecanism, află în continuare.

Sisteme de ridicare AVENTOS – cea mai bună opțiune pentru dulapurile în bucătărie

Pe piață există mai mulți producători de feronerie și mecanisme pentru mobilier. Totuși, la Rimobel, noi credem în branduri cu ani buni de experiență în spate, precum Blum, unul din producătorii de top din această nișă, cu care avem o colaborare mai mult decât perfectă. Sistemele de ridicare Aventos de la Blum sunt o dovadă vie a acestui fapt. Mobile, trainice și ușor de exploatat, acestea oferă libertare maximă în deschiderea și închiderea dulapurilor superioare.

Dar asta nu e tot, mecanismele Aventos au o listă întreagă de avantaje de ce merită să le alegi, fie că vorbim despre un proiect de mobilier în stil modern sau neoclasic. Iată principalele:

  1. Exploatare ușoară și confortabilă,
  2. Rezistență înaltă chiar și în cazul fronturilor mai grele.
  3. Deschidere în diverse poziții.
  4. Acces neîngrădit la celelalte dulapuri.
  5. Economia spațiului și organizare ergonomică.
  6. Design armonios și modern.

Ba mai mult, cu fiecare an apar noi varietăți de sisteme de ridicare din această categorie, precum: ridicătorul reversibil Aventos HK-S, ridicătorul compact HK-S, ridicătorul de pliere HS și chiar ridicătorul vertical HL. Combinate cu tehnologiile de mișcare Servo-Drive sau Tip-on acestea vor aduce funcționalitate și confort la superlativ în orice bucătărie.

Dacă și tu planifici să-ți înnoiești bucătăria cu un proiect modern și mega funcțional, acum e cel mai bun moment să vii la o consultație gratuită cu un designer Rimobel și să creăm proiectul personalizat de mobilier împreună. Rimobel e despre materiale și mecanisme de cea mai înaltă calitate, o echipă de profesioniști și ultimele tendințe de design și confort. Programează-te la o CONSULTAȚIE gratuită să discutăm toate detaliile.

Blog
Nu mai amâna
proiectul bucătăriei
tale!
Completează formularul și beneficiază de proiect 3d gratuit!