Idei moderne de amenajare a bucătăriei. Cum creezi un design funcțional și stilat?

Astăzi bucătăriile nu mai sunt doar un spațiu pentru gătit bucate delicioase, ci cele mai funcționale și confortabile camere din fiecare casă. Aici ne începem frumos diminețile, petrecem orele de masă și gustări și chiar celebrăm evenimente importante de familie. Ca să te simți confortabil în oricare din aceste momente ai nevoie de cele mai ingenioase idei de amenajare interioară, dar și o echipă de profesioniști gata să te ajute să le implementezi.

Cu Rimobel, bucătăria ta de vis devine realitate. Creăm proiecte de mobilă deosebite pentru bucătărie și toată casa, cu livrare în Moldova, cât și peste hotare. Suntem specialiști desăvârșiți în tot ce ține de mobila la comandă, iar în acest articol ne-am dorit să discutăm mai detaliat despre amenajarea și alegerea mobilierului în bucătărie, pentru un design ergonomic.

Idei de mobilier în bucătărie: cum alegem stilul și nuanța?

În crearea unei bucătării inovatoare, una din calitățile primordiale de care trebuie să ținem cont este aspectul practic în fiecare detaliu, combinat cu un proiect stilat și confortabil. Cu fiecare an, bucătăriile deveni tot mai autentice, apar noi combinații de culori, texturi și stiluri, păstrând tot mai mult libertatea în a alege stilul preferat. Colaborând cu fabrici de mobilă din Moldova, precum Rimobel, ai garantat un proiect creat exact așa cum îți dorești.

mobilă la comandă

Te ajutăm să alegi stilul și nuanța care ți se potrivește la toate capitolele și să fii sigur că ai făcut o alegere corectă. Iată care sunt principalele tendințe în rândul bucătăriilor în acest sezon:

 • Bucătării în stil clasic sau neoclasic.
 • Bucătării moderne, minimaliste.
 • Bucătării în stil eclectic.
 • Bucătării în nuanțe închise.
 • Bucătării în nuanțe deschise.
 • Bucătării cu design combinat.

Fiecare din stilurile enumerate își are farmecul său, trebuie doar să optezi pentru cel care îți este cel mai aproape de preferințe, iar în plus, îți poate oferi confort maxim și funcționalitate la nivel înalt atât la gătit și depozitat, cât și pentru timpul petrecut în această încăpere, alături de familie.

De ce trebuie ții cont dacă ai o bucătărie combinată? Idei amenajare open-space

În zilele noastre, bucătăriile cu living sunt una din cele mai populare tendințe. Anume din acest motiv, apar noi și noi idei de mobilier în living cu bucătărie, care te ajută să transformi spațiul liber în zone funcționale și confortabile. Marele avantaj al bucătăriilor combinate este zonarea open-space și posibilitatea de a mări vizual fiecare din zone. În plus, în aceste bucătării se vor integra perfect și alte ale tendințe moderne, precum: insula sau peninsula pentru bucătărie, scaune și uși cu design minimalist sau chiar nuanțe exotice.

mobilă pentru casa la comandă

Dacă îți dorești o bucătărie combinată cu living, ține cont în primul rând de faptul că mobilierul ales trebuie să asigure separare și în acelși timp unirea acestor zone. Chiar dacă ai mult spațiu, nu e benefic să-l aglomerezi prea mult cu mobilier, dimpotrivă, păstrează atmosfera liberă și deschisă. Optează pentru un mobilier individual, creat și integrat în funcție de specificul încăperii.

La Rimobel realizăm orice modele și idei de mobilă pentru sufragerie și bucătărie

Suntem îndrăgostiți de ceea ce facem, iar clienții mulțumiți ne motivează și mai mult să depunem tot efortul și creativitatea ca să creăm bucătărie demne de toată admirația. Să colaborezi cu Rimobel înseamnă să beneficiezi de mobilă după proiect individual, creată după cele mai înalte standarde, rapid, sigur și plăcut. Mai jos, găsești cei 6 pași pe care îi parcurgi, ca să te bucuri de un proiect personalizat pentru bucătăria ta, creat de echipa Rimobel:

 • Te programezi la o CONSULTAȚIE gratuită
 • Îți facem PROIECTUL 3D al viitorului mobilier
 • Aprobăm împreună proiectul final și ultimele detalii
 • Dăm viață proiectului tău de mobilier la punctul de producere
 • Cea mai așteptată etapă: livrarea și montarea mobilierului
 • Savurăm împreună rezultatul final: mobilierul de vis

Pentru că la Rimobel creăm mobila care te reprezintă. Grăbește-te și tu să te programezi la o consultație gratuită cu unul din designerii noștri, ca să-ți proiectăm și bucătăria ta.

Ce mobilier să alegi pentru o bucătărie mică?

Recomandarea principală în amenajarea unei bucătării mici este să optezi pentru un mobilier adaptat încăperii și necesităților, în nuanțe deschise și texturi naturale. Cea mai bună opțiune este mobila la comandă, după proiect individual, care se va integra perfect și nu va aglomera spațiul.

Ce culori de mobilă pentru bucătărie sunt în trend?

În ultimii ani, cele mai populare nuanțe pentru mobila de bucătărie sunt cele pastelate și naturale, Marele avantaj al acestor culori este că pot fi combinate și integrate ușor în practic orice design, rămân actuale în timp mulți ani la rând și arată elegant atât pe stilul clasic, cât și modern.

Ce stil se potrivește pentru mobila de bucătărie?

Mobilierul de bucătărie poate fi realizat în mai multe stiluri, în funcție de preferințe și necesități. Poți opta pentru stilul clasic, cu elemente de decor bogate și nuanțe elegante sau stilul modern, cu linii și forme minimaliste. Iar dacă vrei un design combinat, optează pentru stilul neoclasic.

Ce material să alegi pentru o bucătărie la comandă?

La fel ca și nuanțele, mobila de bucătărie poate fi creată dintr-o gamă vastă de materiale, de la clasa bugetară și până la cea premium. Printre cele mai populare opțiuni se numără: PAL, MDF vopsit sau înfoliat, furrnir natural și chiar lemn masiv. Toate materialele sunt potrivite, dacă le alegi corect și ții cont de necesitățile și preferințele tale individuale.

 

Blog
Nu mai amâna
proiectul bucătăriei
tale!
Completează formularul și beneficiază de proiect 3d gratuit!