Variante de texturi pentru fațadele bucătăriei la comandă

Închise sau deschise, mate sau lucioase, naturale sau cu un design exotic – texturile bucătăriilor moderne devin tot mai variate și interesante cu fiecare an. Iar uneori și destul de dificil de ales, din cauza gamei imense și unui șir de criterii importante pe care merită să le cunoști, ca să faci cea mai bună alegere. Cu Rimobel, treci mai ușor această etapă. Îți oferim cele mai bune prețuri la bucătării la comandă, dar și consultații specializate gratuite pe fiecare întrebare, inclusiv cum să alegi textura potrivită pentru fațadele bucătăriei tale pe comandă.

Fațadele bucătăriilor sunt principalele elemente funcționale și de decor. Ele dau atmosfera în încăpere, asigură accesul ușor la spațiile de depozitare și chiar ne ajută să ascundem anumite nișe sau electrocasnice, precum frigiderul, mașina de spălat vase, cuptorul etc. Formula perfectă a celor mai bune fațade este materialul de calitate și desigur textura potrivită. Hai să le alegem împreună.

Care sunt principalele criterii când vorbim despre fațade pentru bucătărie?

Ca oricare alt detaliu al proiectului de mobilier la comandă, fațadele pentru bucătărie au la bază mai multe specificații de care depinde calitatea și funcționalitatea acestora. Materialul, forma, dimensiunile, organizarea ergonomică, modalitatea de deschidere și închidere și chiar combinarea cu alte elemente de compartimentare – toate contează în realizarea proiectului final și trebuie adaptate după tipul încăperii și necesitățile individuale ale familiei tale. Fie că vorbim despre un proiect de mobilier pentru bucătărie din MDF, PAL sau furnir, ține cont de aceste recomandări:

  1. Evită fațadele cu decor clasic prea complicat. Acestea nu mai sunt atât de actuale, iar în plus au un cost mărit de producere și sunt și mai greu de îngrijit și exploatat.
  2. Atrage atenția la calitatea materialelor. Bucătăria e un mediu cu diverși factori nocivi pentru mobilă: aburi, mirosuri, umiditate, soare. Aceasta trebuie să fie rezistentă la toate aceste condiții, dacă vrei să te bucuri de ea o perioadă cât mai îndelungată.
  3. Nu uita de feronerie – elementele de bază pentru funcționalitate și confort. Mecanismele bune de deschidere îți vor asigura exploatare ușoară cât mai mulți ani la rând.
  4. Cu cât mai un design mai minimalist, cu atât mai ușor va fi de întreținut și actual în timp.

Ce texturi de fațade pentru mobilă nu vor ieși niciodată din modă?

Tendințele de amenajare se schimbă cu fiecare an, dar există texturi și modele de mobilă care nu își pierd actualitatea cu trecerea timpului. Un alt detaliu important de care trebuie să ții cont alături de nivelul de calitate al fațadelor. Când vorbim despre texturi actuale, ne referim la facturi și culori ce pot fi ușor combinate cu orice stil de mobilă, atât pentru un proiect neoclasic, cât și pentru unul modern. Iată care sunt cele mai actuale variante de amenajare, indiferent de sezon:

  • Texturi lemnoase în culori deschise. Perfecte în combinație cu Alb, Bej sau Ivory.
  • Lemnul închis. Elegant și sobru, mai ales pe proiectele în stil modern.
  • Culori neutre precum Alb sau Bej în varianta mată.
  • Texturile lucioase în culori pastelate. Mobila de bucătărie albă lucioasă rămâne a fi printre cele mai populare modele alese de clienții Rimobel.
  • Culorile exotice mate sau lucioase, pentru accente curajoase.

La Rimobel ai cele mai noi și stilate texturi pentru mobilier la comandă

Îți creăm de la 0 proiectul tău personalizat de mobilier, în orice stil, nuanță și buget. Lucrăm cu cele mai noi și calitative materiale, de la clasa medie și până la cea premium, precum mobila de bucătărie vopsită sau din furnir natural. Ne place să experimentăm cu texturile și nuanțele și suntem gata să transpunem orice idee în realitate, chiar și cele mai curajoase. Dacă demult îți dorești o bucătărie specială și de calitate, vino la o consultație gratuită cu un designer Rimobel și fă primul pas către acest vis. Pentru că Rimobel e despre mobila care te reprezintă.

 

Blog
Nu mai amâna
proiectul bucătăriei
tale!
Completează formularul și beneficiază de proiect 3d gratuit!