Mobilă din PAL SM`art pentru bucătărie – calitate, design unic și preț avantajos

Confortul în bucătărie este în primul rând despre funcționalitate, dar și atmosfera unică creată de proiect de mobilier. Design inovator, nuanțe deosebite, posibilități moderne de exploatare și nu în ultimul rând calitate – le poți avea pe toate, dacă optezi pentru un producător de încredere, dar și un material de top. La Rimobel, le oferim posibilitatea clienților noștri să aleagă oferta de mobilier care li se potrivește cel mai bine, la toate capitolele, de la clasa de buget și până la cea premium.

De asemenea, ne dorim mult ca fiecare familie care planifică să-și înnoiască mobila să cunoască toate avantajele fiecărui tip de mobilier. Iar astă vom vorbi despre mobila din PAL Smart. Acest material foarte popular în prezent este produs în Italia și a reușit să se remarce într-un timp atât de scurt datorită rezistenței înalte, raportului optim preț-calitate, dar și caracterului ecologic, ce îl face potrivit pentru orice tip de încăpere. Astfel, poți alege mobilă din PAL Smart pentru dormitor, camera copiilor living, antreu și chiar bucătărie și să fii sigur că ai luat o decizie asumată.

Încă stai la dubii? Hai să analizăm împreună toate detaliile tehnice și funcționale pe care trebuie să le știi despre mobila din PAL Smart, un material ieftin dar care își merită pe deplin investiția.

De ce să alegi mobilier din PAL Smart pentru casa ta?

Plăcile Smart sunt produse de un producător italian, după un principiu inovator de presare a lemnului, hârtiei și rășinilor. Procesul unic de producere permite crearea unor plăci mult mai subțiri, cu un strat decorativ deosebit și o textură 3D. Încă un avantaj este că mobila din PAL Smart poate fi realizată în diverse culori. În plus, presarea după această metodă este mult mai ecologică și calitativă. Fapt ce ne permite să-l integrăm cu ușurință în orice proiect de mobilier.

Plusurile acestui materiale „inteligent” nu se termină aici. Structura inovatoare ne permite să-l prelucrăm mult mai ușor. De-a lungul timpului, la Rimobel am creat mobilă din PAL Smart pentru hol, baie, bucătării, livinguri și chiar dormitoare, atât pentru cei mari, cât și mici. Iată încă câteva recomandări utile, ca să faci o alegere corectă:

  • Optează pentru o nuanță caldă și practică, cum este mobila din PAL Smart alb, care pe lângă rezistența înaltă, va rămâne și foarte actuală în timp.
  • Pune accent pe siguranță. Plăcile Smart corespund standardului E1, care se recomandă inclusiv pentru mobilierul în camera copiilor.
  • Aspectul natural îți va scoate în evidență bucătăria. Astfel, nu ezita să optezi pentru texturi lemnoase cu design unic, atât pe proiectele clasice, cât și moderne.
  • Alege calitate și rezistență. PAL-ul smart este rezistent la factori externi, fluctuații de temperatură și umiditate. În plus, se întreține ușor, nu absoare apă și grăsimi și nu necesită o curățare și îngrijire complicată, trebuie doar să fii grijuliu în fiecare zi.

Dar asta nu e tot. Vestea bună este că la Rimobel, echipa care aduce confort în fiecare casă, poți comanda mobilă din PAL Smart în rate, cu proiectare și livrare gratuită în toată țara. Vino împreună cu familia ta la o CONSULTAȚIE gratuită, iar noi te vom ghida la fiecare etapă, până la proiectul final, în care vei face cunoștință cu noua ta bucătărie. Apropo, toți clienții Rimobel au parte de proiectare gratuită, pentru orice tip de mobilier. Te așteptăm la noi: str. Muncești, 137.

Blog
Nu mai amâna
proiectul bucătăriei
tale!
Completează formularul și beneficiază de proiect 3d gratuit!