Dulap neoclasic pentru baie

Mobilă baie model «Classic 6»

Mobilă baie model «Classic 7»

Mobilă baie model «Classic 5»

Mobilă baie model «Classic 4»

Mobilă baie model «Classic 3»

Mobilă baie model «Classic 2»

Mobilă baie model «Classic 1»

Mobilier de baie clasic - Despre lux, performanță și cum să amenajezi corect

O baie in stil clasic reflectă grația, noblețea și superioritate. Proprietarii cu gusturi alese, preferă anume acest stil. Interiorul incăperii spune multe despre locuitorii casei. Luxul moderat, predispunerea spre conservatorism,  comoditatea, sunt câteva caracteristici care ii reprezintă. 

Caracteristici mobilier clasic pentru baie

Baia nu este doar locul destinat efectuării procedurilor igienice. Ea îndeplinește un rol esențial in fiecare locuință. Așa ca și camera de zi, camera de baie poate fi o zonă ideală pentru relaxare. Astfel, interiorul acestei camere trebuie amenajat cu grijă, cea mai bună opțiune ar fi să soliciți mobilierul la comandă.

Băile realizate in stil clasic sunt printre cele mai populare și se caracterizează prin multifuncționalitate, decor ce permite combinarea culorilor strălucitoare și solide.  Mobilierul realizat din marmură, lemn natural și furnir cu piciorușe grațioase de culoarea bronzului vor crea o atmosferă plăcută și relaxantă.

Iată 3 caracteristici esențiale la care să atragi atenția atunci când vrei mobilă de baie clasică:

 1. Paleta de culori

  Culorile “moi” precum: alb, bej, gri, crem sau lemn, exprimă senzația de calm, de care credem, cu toții avem nevoie după o zi grea la muncă. Apropo, noi, echipa Rimobel, putem realiza mobilierul la comandă pentru baia ta ca tu să te poți bucura din plin de pace, liniște și confort.

 2. Forme

  Formele elegante și simetrice sunt principala caracteristică a mobilierul de baie clasic. De obicei, dulapurile de baie dețin trăsături distinctive acestui stil: linii netede și moi, proporționalitatea și simplitatea elementelor.

 3. Materiale

  Fabricarea mobilierului in stil clasic pentru baie, este mereu o provocare. Dar rezultatul final, este de-a dreptul uimitor. Astfel se utilizează materiale de inaltă calitate rezistente la uzură precum cele realizate din lemn masiv și MDF, care este și rezistent la umiditate. Deasemenea, dulapurile sunt asamblate cu ajutorul fitingurilor din oțel inoxidabil, fiabile și rezistente la coroziune.

Mobilier clasic de baie: Cum amenajezi corect?

Pentru a amenaja și echipa corespunzător camera de baie, mobilierul trebuie să fi și practic, și funcțional și ușor de intreținut și nu in ultimul rând elegant. Urmează o listă cu recomandări utile care te pot ajuta să faci alegerea corectă:

 • - dacă mobilierul este din lemn strălucitor, iluminarea camerei ar trebui să fie de inaltă calitate. Optează pentru lămpi cu halogen sau LED;
 • - aburii și umiditatea mereu prezentă poate deteriora lemnul, așa că sistemele de ventilare sunt primordiale;
 • - alege accesorii durabile precum balamale, picioare și mânere cromate;
 • - evită dulapurile mari care pot “ingreuna” spațiul;
 • - dacă aveți suficient spațiu, preferabil ar fi să realizați 2 băi, una fiind destinată oaspeților;
 • - chiar dacă spațiul destinat camerei de baie este mare, nu se recomandă umplerea lui cu mult mobilier. Alege doar articolele necesare și ergonomice.

Am menționat deja că realizăm mobilier pentru baie la comandă. Dar trebuie să mai știi că realizarea proiectului 3D este absolut gratuit! Sună acum: 067353535 și discută cu un designer.