Dulap baie suspendat

Mobilă baie model «Modern 4»

Mobilă baie model «Modern 3»

Mobilă baie model «Modern 2»

Mobilă baie model «Modern 1»

Un duș rece de dimineață, te trezește mai rapid decât o cafea amară. Iar dacă mai este și contrast (rece-cald-rece-cald) atunci, iți ia-i și doza de energie necesară pentru o zi lipsită de somnolență. Să nu mai pomenim și de cada aia plină cu spumă cu care ne delectăm în weekend. Adevărat rai pe pământ!

Mobilier modern pentru baie: Descrierea stilului

Pentru a crea o atmosferă plăcută și confortabilă in baie, mobilierul trebuie ales cu mare grijă. Mai ales dacă ești persoana care preferă să fie in rând cu “moda” și ultimele tendințe. De obicei, astfel de oameni comandă mobila modernă pentru baie. Fapt datorat și conceptului libertin pe care situl modern il promovează. 

Mobilierul modern se definește prin deciziile de design indrăzneț. Formele geometrice sunt partea distinctivă a stilului modern care pot evidenția camera de baie. Este ușor de intreținut și posedă o gamă variată de culori care pot fi integrate facil în orice interior. De asemenea, aici se permit și dulapurile cu multe sertare, care sunt foarte comode și utile pentru depozitarea lucrurilor importante.

Mobilă de baie modernă: Ce include?

Totul depinde de dimensiunile camerei, dar in pare parte baia este echipată standard: chiuveta, sub care, de obicei, este amplasat un dulap. Deasupra chiuvetei, alt dulap, posibil cu oglindă. Mașina de spălat și un coș pentru depozitarea rufelor murdare. O cabină de duș, sau vana și posibil WC-ul.

Mobilier modern de baie: Din ce materiale se realizează

Luând in calcul faptul că, in baie va fi mereu umed, mobilierul se realizează din materiale rezistente la umiditate, precum:  MDF laminat, plastic, sticlă sau chiar metal. Să le luăm pe rând:

  • MDF și VDSP: plăci rezistente la greutăți mari. Materiale estetice și pe buzunarul tuturor. 
  • Metal, care deseori este combinat cu MDF-ul,  VDSP-ul sau sticlă. Insă metalul nu este potrivit cu orice interior. Cu toate acestea, trebuie să menționăm faptul că este durabil, la fel rezistent la greutate, decorativ și are un preț ridicat. 
  • Plasticul: cel mai ieftin și cel mai ușor. Mobilierul din această categorie trebuie tratat cu grijă. Necesită o amplasare corespunzătoare: cât mai departe de sursele de căldură. Și nu cumva să fie curățat cu produse abrazive. 
  • Sticlă temperată: dificil de intreținut și iarăși, trebuie amplasată la locul potrivit, pe un blat spre exemplu. 

! Majoritatea clienților Rimobel, aleg mobilier realizat din MDF, deoarece este rezistent la umiditate, greutate și poate fi ușor curățat. 

Cum alegem corect mobila de baie modernă? Sfaturi utile

  1. Optează pentru un dulap cu picioare dacă podeaua din baie este incălzită. 
  2. Alege doar mobilier realizat din materiale rezistente la umiditate, pentru a evita uzarea rapidă. 
  3. Știi că sunt oglinzi care nu “transpiră”? I-a-ți și tu una! E comod. 
  4. Ca elemente decorative, poți utiliza elemente cu nuanțe metalice, cum sunt mânerele mobilierului.
  5. Ai grijă la dimensiuni, folosește spațiul optim. Evită dulapurile mari. 
  6. Amenajează mobilierul astfel incât să fie ușor de curățat, atât camera cât și mobila.  

Noi știm cum corect și eficient să amenajăm camera de baie, sună acum: 068353535 și discută cu un designer. Apropo, realizarea proiectului 3D este absolut gratuit!