Mobilier modern pentru baie

Filtre
Culoare
Material
Te consultăm
— gratis!
Completează formularul pentru consultație gratuită!

Mobilier de baie modern Rimobel – confort și design unic

Ce spui despre un duș rece într-o zi aridă de vară sau unul contrastant de dimineață, ca să te umpli de energie pentru toată ziua? Să nu mai pomenim și de cada aia plină cu spumă cu care ne delectăm în weekend. Ce poate fi mai plăcut? Știm noi – mobilă de baie modernă cu un design deosebit, capabilă să-ți aducă cel mai înalt nivel de confort. Iar Rimobel este producătorul numărul unu care te poate ajuta să-ți renovezi baia cu un mobilier personalizat după gusturile și necesitățile tale.

Pentru a crea o atmosferă plăcută și confortabilă în baie, mobilierul trebuie ales cu mare grijă. Mai ales dacă ești o persoana care preferă să fie mereu în rând cu „moda” și ultimele tendințe de design. Cea mai bună alegere în acest sens este să alegi un mobilier modern de baie la comandă, creat după proiect individual. De ce la comandă? Pentru că va fi creat ținând cont de dimensiunile încăperii, necesitățile întregii familii, dar și preferințe ce ține de model, textură, nuanță sau stil.

Ce include un set de mobilier de baie modern?

Mobila modernă pentru baie se definește în primul rând prin designul îndrăzneț și nonconformist. Liniile drepte, formele geometrice și minimalismul sunt detaliile distinctive a acestui stil, care îți vor evidenția bunul gust și transforma baia într-o oază de relaxare. De regulă, mobilierul modern este ușor de întreținut și poate fi realizat într-o gamă variată de culori și texture, potrivit pentru orice tip de interior. Un detaliu important al designului modern este confortul, asigurat de dulapurile cu multe sertare, foarte comode și utile pentru depozitare.

Amenajarea unei băi cât mai confortabile depinde în primul rând de dimensiunile acesteia. Indiferent ce stil alegi, mobilă de baie modernă sau clasică, în mare parte aceasta va fi echipată standard: chiuvetă, dulapuri în partea de jos și sus, oglindă, cabina de duș sau cada, vas WC și bideu, coș pentru depozitarea hainelor și probabil mașina de spălat, dacă a mai rămas spațiu. Fiecare element se poate diferenția prin funcționalitate, design și stil. Uneori, poți combina câteva stiluri, dacă îți dorești un design mai deosebit.

Din ce materiale putem realiza un mobilier modern pentru baie?

După cum am menționat, un aspect important pentru orice mobilier modern, în baie sau oricare altă încăpere, rămâne a fi confortul maxim, dar și funcționalitatea. Luând în calcul faptul că, de regulă, în baie avem un nivel mai înalt de umiditate, dar și fluctuații periodice de temperatură, mobilierul trebuie să fie realizat din materiale rezistente acești factori. Din lista de materiale impermeabile, se numără: MDF-ul laminat, plasticul, sticla sau chiar metalul. Să le luăm pe rând:

 • MDF și PVC melaminat: plăci rezistente la umiditate, create din așchii presate și rășini și acoperite cu laminat. Reprezintă niște materiale cu aspect estetic deosebit, durabil și pe buzunarul tuturor.
 • Metal. Deseori combinat cu MDF-ul. PVC-ul sau sticlă. Însă, nu este potrivit cu orice interior. Cu toate acestea, trebuie să menționăm faptul că este durabil, rezistent, stilat, dar la un preț ceva mai ridicat.
 • Plasticul. Cel mai ieftin și cel mai ușor material. Mobilierul din această categorie trebuie tratat cu grijă. Necesită o amplasare corespunzătoare: departe de sursele de căldură și. De asemenea, se recomandă evitarea curățării cu produse abrazive.
 • Sticlă temperată. Are un aspect elegant dar este dificil de întreținut. Și iarăși, trebuie amplasată la locul potrivit, pe un blat spre exemplu.

Majoritatea clienților Rimobel, aleg mobilier pentru o baie modernă realizat din MDF, deoarece este rezistent la umiditate, disponibil în diverse nuanțe și texturi și ușor de întreținut.

Cum alegem mobila de baie modernă, la prețuri avantajoase?

Răspunsul este simplu, trebuie să dai peste un producător de încredere gata să te ajute, fie să comanzi mobilier de baie online, sau după o consultație gratuită cu un designer. La Rimobel ai parte de toate. În plus poți fi sigur și de calitatea și designul unic al mobilei noastre. Dar înainte de a te decide cu modelul, iată câteva recomandări importante:

 • Alege mobilier realizat din materiale rezistente la umiditate, pentru a evita uzarea rapidă.
 • Știai că sunt oglinzi care nu „transpiră”? I-a-ți și tu una! E foarte comod.
 • Ai grijă la dimensiunile camerei, folosește spațiul optim. Evită dulapurile prea masive.
 • Amenajează mobilierul astfel încât să fie ușor de curățat, atât camera cât și mobila.
 • Dacă podeaua din baie este încălzită, optează pentru un dulap cu picioare.
 • Ca elemente decorative, poți utiliza accesorii în nuanțe metalice sau nude.
 • Fii creativ, nu te teme de experimente, dar nu uita în primul rând de confort.

Noi știm cum să amenajăm la patru ace camera ta de baie, ca să te bucuri la maxim de ea. Contactează-ne acum 068353535 și discută cu un designer. Apropo, realizarea proiectului 3D și consultația specializată sunt absolut GRATUITE!