Nu mai amâna noua ta bucătărie: la Rimobel o poți cumpăra în credit

Reparația – cea mai așteptată și provocatoare etapă din viața fiecărei familii, mai ales la capitolul planificarea bugetului. Și pentru că pe confort și calitate nu trebuie să economisești, la Rimobel venim cu o opțiune avantajoasă pentru fiecare – posibilitatea de a achita mobilierul la comandă în credit, ca să te bucuri de funcționalitate în casă deja astăzi. Îți alegi mobilierul, comanzi proiectul tău personalizat și achiți în rate lunare, fără găuri prea mari în buget, dar în confort și bunăstare.

Motivul de bază să-ți cumperi mobilier în credit, rapid și ușor este că nu ești presat de timp sau de faptul că nu ai acum toți banii. Iar în reparație, acest scenariu este unul previzibil – începi cu un buget, ca în final să înțelegi că ai nevoie de altul și că nu vrei să mai aștepți. Sau că așteptările tale inițiale au fost altele decât realitatea, și nu are rost să investești într-un proiect ieftin sau incomplet, ca în câțiva ani să trebuiască să-l schimbi. Calitatea cere investiții, dar care se răscumpără în timp.

Bucură-te de confort deja astăzi! De ce e avantajos să iei mobilă în credit?

Etapele de producere și colaborare sunt aceleași, ca și în cazul unei achiziții simple. Nu trebuie să mergi la organizații financiare, totul se face pe loc, la noi în show-room. Pe lângă contractul de producere, încheiem rapid și în contract de achiziționare a mobilei în credit, doar cu buletinul – și voila, în scurt timp ai bucătărie nouă, dispoziție bună pentru toată familia și confort la superlativ. Îți reamintim ce tip de mobilier poți comanda la Rimobel:

Lucrăm cu cele mai noi utilaje de producere, materiale și feronerie de la cei mai buni producători și o echipă de profesioniști, gata să-ți transpună ideile tale de amenajare în realitate. Iar în plus, oferim clienților noștri cele mai comode și sigure opțiuni de colaborare, pentru că ne dorim să cream doar experiențe unice și relații fidele. Dacă și TU cauți o ofertă bună de a cumpărat mobilier în rate fără dobândă sau în credit, de la un producător de încredere, nu ezita să ne scrii.

Blog
Nu mai amâna
proiectul bucătăriei
tale!
Completează formularul și beneficiază de proiect 3d gratuit!