Living stil modern, Chișinău, strada Trandafirilor, 2/2

Living furnir vopsit

Living Pal dublu texturat

Living sticlă vopsită negru

Living MDF mat Soft-Touch

Living lemn masiv vopsit alb

Living Stil Scandinav

Sufragerie Open Space

Bibliotecă în Sufragerie

Să ai o casă sau apartament cu salon mare și spațios, dotat cu cel mai stilat mobilier pentru living e o adevărată plăcere. Aici petrecem serile frumoase alături de cei dragi și ne adunăm cu familia și prietenii la evenimente speciale. Totuși, pentru că locuințele noastre sunt diverse, la fel și gusturile și necesitățile, cea mai bună opțiune ca să faci o alegere potrivită, este să optezi pentru mobilă la comandă, personalizată în totalitate după preferințele tale.

Fie că vorbim de un proiect de mobilă într-o sufragerie mică sau pentru un living spațios, echipa Rimobel are soluții individuale pentru orice situație. Avem în portofoliu numeroase proiecte de mobilier pentru camera de zi, inclusiv pentru livingurile combinate cu sufrageria. Iar formula perfectă pe care o păstrăm în fiecare proiect este combinația dintre confort și funcționalitate.

Mobilier de living modern, după ultimele standarde ale modei

Să începem cu o mică clarificare. Astăzi livingurile nu mai sunt doar camerele destinate pentru întâmpinarea oaspeților. Tot mai multe case și apartamente sunt proiectate în așa mod, încât camera de zi să devină o încăpere multifuncțională: unde luăm masa, privim televizorul, citim cartea preferată, servim o gustare în zilele de weekend sau sărbătorim diverse evenimente. Ba mai mult, în unele cazuri, livingul nu este separat de bucătărie printr-un perete direct. Această variantă de proiectare ne permite să utilizăm cât mai eficient spațiul liber.

Pentru a ne bucura de maximum confort, regula de bază este să alegem mobilierul potrivit. În zilele noastre, pe piață sunt disponibile o mulțime de oferte de mobilier pentru living, în diverse stiluri și nuanțe. Dar nu întotdeauna proiectele standard se vor integra atât de bine în casele noastre. La Rimobel lucrăm doar după design strict personalizat și oferim cele mai bune prețuri la mobila pentru living și sufragerie, dar și un rezultat cu mult peste așteptări. Și că tot vorbim de proiectare, iată care sunt principalele caracteristici de care trebuie să ținem cont în amenajarea sufrageriei:

  • Dimensiunile și specificațiile tehnice ale încăperii. În funcție de aceste detalii vom putea alege proiectul potrivit. În spațiile mici, cel mai bine se va integra un mobilier de living pe colț. Iar pentru saloanele spațioase, putem alege un proiect mai complex.
  • Stilul general al încăperii. Astăzi cele mai populare rămân a fi livingurile moderne. Totuși, pentru cei care își doresc un proiect mai elegant, actuală rămâne și mobila de sufragerie clasică, adaptată standardelor noi de confort și funcționalitate.
  • Nuanțele preferate. Favorite anul acesta sunt culorile naturale și cele pastelate.
  • Numărul de membri și necesitățile individuale. Practic unul din aspectele primordiale în procesul de proiectare, de care depinde direct rezultatul final.
  • Materialele și accesoriile. Aici poți alege mobilă de sufragerie din lemn sau materiale mai puțin costisitoare, precum furnir, MDF sau PAL. Feroneria și accesoriile joacă și ele un rol important, mai ales când vorbim de funcționalitate și aspectul ergonomic.

Împreună cu Rimobel ai șansa unică să-ți creezi proiecte de mobilier pentru living de lux, care va atrage priviri de admirație și va rămâne actual și funcțional mulți ani la rând. Compania noastră folosește în producere doar materiale de ultimă generație și tehnologii inovatoare. În plus, avem și o echipă talentată de designeri și asamblator specializați, gata să îți aducă confort în casa ta.