Mobilier alb sub televizor pentru camera de zi

Dulap în camera de zi cu o zonă TV și un dressing

Dulap stil Clasic Alb

Dulap în stil clasic din MDF cu nișă pentru televizor

Dulapuri pentru living - Stiluri și tipuri

Camera de zi, este locul unde intreaga familie se relaxează. Privesc un film împreună, citesc cărți, practică diferite activități, discută sau primesc oaspeții. Astfel, livingul, ar trebui să fie cel mai confortabil loc din casă, echipat corespunzător ca să satisfacă necesitățile celor prezenți.

Ce stil se potrivește dulapului pentru living?

Alegerea corectă a mobilierului este condiția esențială pentru organizarea rațională a spațiului. Atrage atenție la parametri și dimensiuni, precum și la materialele din care acesta este confecționat.

Prezența unui dulap în living este inevitabilă, din simplul motiv că acesta va fi folosit pentru depozitarea obiectelor necesare membrilor familiei. Din acest considerent, acesta trebuie integrat ușor în interiorul camerei, fără a crea disconfort sau schimbări majore în design. Astfel, poți alege un dulap corespunzător stilului deja prezent:

 • Dulap living modern - dulapurile moderne sunt preferate de proprietarii locuințelor urbane. Datorită sticlei, luciului și liniilor complexe, mobilierul modern nu pare voluminos, ba din contra, arată subtil și creează senzația de libertate.
 • Dulap living clasic - clasicul, fiind mereu la modă, este la fel de solicitat. Intr-un living spațios, un dulap clasic se va integra ușor plus că va crea și “parteneriat” cu design-ul. Optați pentru mobilier realizat din materiale naturale. 
 • Dulap etnic - modele scandinave sau poate ceva legat de Africa? Apartamentele moderne, optează tot mai mult pentru asemenea finisaje. Astfel de dulapuri se potrivesc cu camerele mari, precum cele de zi. Mobilierul din MDF cu uși de sticlă sunt caracteristicile distinctive ale stilului.

De asemenea, pentru living s-ar potrivi și dulapurile realizate în stilurile:

 • - minimalism;
 • - pop art;
 • - high-tech;
 • - loft și altele.

Acestea permit alegerea mobilierului cu un design interesant și o utilizare rațională a spațiului. Dar totul depinde de preferințele tale. Important este că dulapurile pot fi realizate la comandă.

Amplasarea dulapului în living

Dulapul trebuie amplasat astfel incât să nu creeze dificultăți de deplasare în interior sau să blocheze accesul la diferite obiecte prezente. Iată câteva modalități de amplasarea care iți pot fi de ajutor:

 1. Suspendat

  Un dulap fără picioare suspendat de perete a devenit un trend în ultimii ani. Este o metodă eficientă pentru proprietarii locuințelor mici, deoarece fac posibilă utilizarea optimă a spațiului și creează o atmosferă plăcută “lipsită de greutate”. Plus că, poate servi ca suport pentru televizor.

 2. Colțar

  Tăind colțurile, camera poate părea cu mult mai incăpătoare. Dulapurile situate astfel, permit depozitarea nu doar a hainelor sau articolelor textile, dar și a articolelor de sezon, cum ar fi echipamentele sportive.

 3. Modulare

  Când decorează spațiile, designerii încearcă să-l facă cât mai funcțional. Producătorii de mobilier, au luat în calcul această tendință și creează sisteme modulare. Ce înseamnă asta?

  Asta înseamnă că realizează dulapuri, care sunt de fapt o continuitate infinită de rafturi și elemente suspendate care pot servi drept suport pentru articolele de decor, cărți sau alte obiecte necesare familiei.

Oricare ar fi alegerea ta, noi realizăm la comandă dulapuri în orice stil, de orice culoare și dimensiuni. Sună acum 067353535 și discută cu un designer.