Dormitor cu 2 paturi ”Colibri”

Dormitor cu 2 paturi ”Soft”

Dormitor cu 2 paturi ”Evas”

Dormitor cu 2 paturi ”Mobi”

Dormitor cu 2 paturi ”Matteo”

Dormitor cu 2 paturi ”Caspian”

Dormitor cu 2 paturi ”Тeenager”

Dormitor cu 2 paturi ”Delfin”

Dormitor cu 2 paturi ”Kvest”

Cum să echipezi corect camera pentru doi copii

Copilul, cât de mic n-ar fi, deja este o personalitate cu nevoi și interese. El are nevoie de un spațiu al său, unde iși pot practica activitățile preferate, iar când sunt doi copii, camera lor trebuie amenajată ca să corespundă ambilor, și să le satisfacă necesitățile. 

Camera pentru 2 copii: Zone funcționale

Divizarea camerei pe zone, va permite menținerea integrității copiilor. Astfel, ei vor fi capabili să-și realizeze obiectivele optim, să păstreze curățenia de sine stătător și să creeze o atmosferă comodă în încăpere. Aceasta ar trebui să fie impărțită in minim 4 zone: 

 1. Dormitorul

  Aici poți opta pentru un pat suprapus pentru copii, care va economisi spațiul. Plus că sunt foarte comode și perfecte pentru băieți. O altă soluție ar fi, mai ales dacă copii sunt de diferite sexe, amenajarea individuală pentru fiecare. Spre exemplu, unuia ii place astronomia, alege un pat în formă de navă cosmică. Altul preferă mașinile…

 2. Zona destinată jocurilor

  Ține cont de părerea ambilor și realizează proiectarea in conformitate cu dorințele lor. Cel mai des, copii vor ca pentru practicarea activităților preferate să aibă un colț sportiv sau un cort, sau un colțișor amenajat special pentru desenat.

  Important să fie prezente in această zonă și cutiile sau chiar dulapurile unde se vor depozita jucăriile și alte obiecte cu care ei se joacă. Iar podeaua să fie acoperită cu un covor călduros.

 3. Zona pentru instruire - unde își vor pregăti temele, in caz că deja sunt elevi.
  Masa și scaunele nu lipsesc din această zonă. Ar trebui să fie spațiu suficient pentru ambii. Puteți opta pentru mese transformatoare, care le poți asambla după comoditate. 

 4. Zona de depozitare unde se vor păstra lucrurile copiilor
  Dulapuri și iar dulapuri. Sunt preferabile cele cu multe sertare. Important ca acestea să corespundă vârstei și să poată fi accesate ușor de către copii. Optează pentru realizarea mobilierului la comandă.

Camera copii fată și băiat: Cum amenajăm?

Când sunt două fete sau doi băieți, e mai simplu, dar când copii sunt de diferite sexe, grijile se dublează. Iată câteva idei care te vor ajuta să amenajezi corect camera lor:

 • Împarte camera în jumătate

  Delimitează exact și marchează simbolic zona fiecărui copil. Jumătatea fetei este amenajată într-un stil, cea a băiatului în alt stil. Dacă ei cad de comun acord să fie același stil, dar să se utilizeze nuanțe de culori diferite, va fi perfect. Important este să te consulți cu ei.

 • Utilizați paturi pentru copii supraetajate

  Impărțirea locurilor se poate face prin intermediul unei metode sigure, tragerea la sorți.  Diferența dintre locurile unde vor sta copii va fi evidențiată de desenele de pe perete sau lenjeria de pat.

Realizarea mobilierului pentru camera copiilor la comandă este cea mai optimă variantă, pentru că o echipă intreaga se va ocupa de asta. Mobilierul va fi realizat din materiale de cea mai inaltă calitate iar tu vei fi convins că siguranța copiilor se află în afara oricărui pericol.

Apropo, realizarea proiectului 3D este absolut gratuit. Sună acum: 067353535 și discută cu un designer.