Te consultăm
— gratis!
Completează formularul pentru
consultație gratuită!

Un set de dormitoare din lemn este alegerea perfectă o familie care sa stabilit pe un timp indelungat intr-o locuință. Odată ce ne petrecem o treime din viață visând, dormitorul trebuie să fie confortabil. Și pentru ca dimineața să te trezești plin de energie și pregătit pentru noi provocări, iar seara să adormi repede, și să ai doar vise frumoase, mobilierul din dormitor trebuie ales cu grijă. 

Ce include un set pentru dormitoare din lemn natural?

Producătorii de mobilier pentru dormitoare au câteva opțiuni care vin in ajutor consumatorilor când aceștia nu știu ce li s-ar potrivi mai bine.

  1. Pachet bine definit unde sunt incluse doar piesele de mobilier concepute strict după parametri generali.
  2. Seturi independente, care poate face parte din aceeași colecție dar care se realizează după mărimi individuale. 

Cea de-a doua opțiune este mai convenabilă pentru că se bazează pe necesitățile clientului și caracteristicile camerei. Dar, sunt des intâlnite situații când un set gata pregătit se potrivește cerințelor. 

Fie acesta este un pachet modular sau unul realizat după caracteristici generale, iată ce trebuie să conțină un set de mobilă in dormitor:

  • Patul, cea mai importantă piesă de mobilier. Cu cât mai confortabil va fi cu atât somnul va fi mai odihnitor. 
  • Dulapul pentru haine și lenjerie de pat. Dimensiunile depind de configurația camerei și de cantitatea de lucruri care va fi depozitată. 
  • Noptierele. Sunt necesare pentru a pune lampa, un pahar cu apă, cartea și ochelarii după ce ai citit inainte de culcare sau alte lucruri importante pentru tine. 
  • Dulap cu sertare. Nu este obligatoriu, dar poate fi de folos. Iar dacă camera are spațiu suficient, profită de această ocazie și optează pentru un asemenea dulap. Va fi comod să sortezi lenjeria și alte lucruri intr-o ordine strictă.  
  • Colțișorul femei. Acel set compus dintr-un scaun și o masă pe care este o oglindă. In dormitorul femeii acesta este locul preferat. 

Echipa Rimobel realizează mobilier la comandă pentru toată casă din materiale de cea mai inaltă calitate. Și dacă optezi pentru dormitoare lemn natural atunci trebuie să știi că acestea au o durată de viață extinsă și se pot realiza strict după preferințele tale. Acest aspect este foarte important pentru că iți garantează calitate și siguranță.