Te consultăm
— gratis!
Completează formularul pentru consultație gratuită!

Dormitorul este încăperea care din start ne duce cu gândul la relaxare. liniște și un somn liniștit. Pentru a avea parte de toate aceste calități, merită să alegem un mobilier adaptat necesităților și preferințelor individuale. Setul perfect al unui dormitor bine amenajat include câteva obiecte de mobilier principale, și anume: un pat și 2 noptiere, integrate și create în același stil și design.

Cu fiecare an, diversitatea mobilierului pentru dormitor devine tot mai vastă. Totuși, regula pe care trebuie să o respectăm cu strictețe ca să ne bucurăm de confort a rămas aceeași: combinația echilibrată dintre calitate, funcționalitate și design inedit. La Rimobel, producătorul tău preferat de mobilă la comandă îți poți alege cel mai bun pat de dormitor cu noptieră și comodă, proiectat exact așa cum ți-ai dorit. Hai să-ți povestim mai multe detalii despre fiecare în parte.

Cum să alegi un pat de dormitor modern și noptiere stilate?

Dacă ar fi să analizăm din ce este alcătuit un proiect tipic de mobilier pentru dormitor, răspunsul ar fi simplu: un pat cu noptieră și saltea. Adițional, dormitoarele complexe mai sunt completate cu dulapuri pentru haine și comode. Totuși, anume patul și noptierele sunt elementele must-have, capabile să ne ofere comoditate și o atmosferă cât mai relaxantă pentru odihnă și un somn sănătos.

În cazul noptierelor, alegerea este mai simplă, fiind niște obiecte de mobilier de dimensiuni mici și cu proiecte standard. Aici, putem opta pentru câteva varietăți de proiectare, precum: noptieră cu două sertare, un sertar și un mini dulap sau pur și simplu două rafturi. Alegerea devine mai complicată când vorbim despre pat în dormitor, care poate fi tapițat, cu cadru din lemn sau metal.

În anul 2021 tot mai populare sunt modelele de paturi tapițate și noptiere. Totuși, nu trebuie să uităm de faptul că un pat perfect nu trebuie să fie doar stilat, ci în primul rând confortabil. De aceea, înainte de a te decide cu modelul, îți recomandăm să ții cont de câteva criterii importante:

  • Dimensiunile și tipul de proiectare. Într-un dormitor spațios se va integra de minune un pat matrimonial mare, amplasat chiar pe centru. În timp ce pentru o camera de dimensiune medie, putem opta pentru un model mai compact, în funcție de caracteristicile încăperii.
  • Materialul. În cele mai dese cazuri, paturile de dormitor pot fi create din materiale diverse, precum: PAL, MDF, furnir natural sau lemn masiv. Cele mai populare rămân a fi modelele din furnir și MDF, practice și într-o gamă vastă de texturi și nuanțe.
  • Salteaua ortopedică. Un element vital pentru orice pat. Anume de saltea depinde cât de confortabil și sănătos va fi somnul nostru. De aceea, îți recomandăm să nu economisești deloc pe saltea și să alegi un model care își merită investiția.
  • Spațiile de depozitare. Cea mai practică variantă este să alegi un pat de dormitor cu ladă pentru depozitarea lenjeriei de pat și pernelor.
  • Stilul ales. Fie că vorbim de tradiționalele dormitoare clasice, neoclasice sau moderne.

Indiferent care e modelul și stilul tău preferat, la Rimobel îți pot comandat cel mai bun pat de dormitor, la preț avantajos și după un proiect personalizat. Creăm mobilier după toate standardele calității, folosind în producere doar materiale de calitate și tehnologii de ultimă generație. Fiecare client Rimobel beneficiază de consultații și proiectare 3D absolut gratuită, pentru o vizualizare cât mai realistă a viitorului proiect de mobilier. Grăbește-te să ne scrii pentru mai multe detalii.