Te consultăm
— gratis!
Completează formularul pentru consultație gratuită!

Un dormitor stilat și confortabil trebuie să fie dotat neapărut cu un dulap încăpător, unde vom putea să ne organizăm eficient toate lucrurile personale, de la haine și prosoape, până la lenjeria de pat. Opțiunea perfectă pentru orice tip de interior este să alegi un dulap de dormitor la comandă, creat și compartimentat în funcție de propriile necesități.

Fie că îți dorești un dulap în perete sau un model clasic, cu deschidere standard, Rimobel te poate ajuta să-l creezi și proiectezi după toate standardele calității și cele mai noi tendințe de design. Experiența bogată în crearea mobilierului la comandă ne permite să experimentăm cu cele mai deosebite proiecte de design, ca să bucuri de confortul maxim pe care ți-l poate oferi un dulap de dormitor din lemn, furnir natural, MDF sau PAL. Hai să-ți povestim mai multe detalii.

Alege cel mai bun dulap de dormitor cu oglindă, marca Rimobel

Când vine momentul să alegem dulapul potrivit pentru dormitor, calitatea de bază este anume organizarea corectă, combinată cu designul personalizat. Cea mai populară alegere printre clienți în ultima perioadă rămân a fi anume modelele de dulapuri pentru dormitor cu uși glisante, practice și stilate în același timp. Indiferent care e modelul tău preferat, pentru a face o alegere corectă este important să ții cont de câteva criterii decisive:

  • Proiectarea. Pentru fiecare tip de încăpere sunt potrivite mai multe variante de proiecte. De exemplu, într-o încăpere medie se va integra perfect un dulap de dormitor pe colț, care ne permite să economisim spațiul și să organizăm suficient spațiu pentru toate lucrurile.
  • Materialul. Anume de acest criteriu depinde durabilitatea dulapului ales. Printre cele mai populare opțiuni, disponibile la Rimobel, se numără: PAL-ul și MDF-ul laminat sau vopsit, dar și furnirul natural și lemnul masiv.
  • Compartimentarea interioară. Marele avantaj al dulapurilor pentru dormitor la comandă este că pot compartimentate, în funcție de nevoile personale. Astfel, poți alege individual de câte rafturi și sertare ai nevoie, dar și cum să fie organizate, pentru maximum confort.
  • Tipul ușilor și deschiderii. În funcție de model, dulapurile pot avea mai multe tipuri de deschidere și uși. Astfel, deosebim modele cu uși culisante sau deschidere standard. Cea mai populară și practică variantă este să alegi un dulap de dormitor cu 3 uși.
  • Nuanța și textura. În ultimii ani, tot mai populare sunt nuanțele naturale și pastelate, precum alb, cream, bej, dar și texturile ce imită lemnul natural.
  • Dimensiunile. Caracteristica vitală pentru ca un dulap să se integreze perfect în orice dormitor, fără a ocupa prea mult spațiu și a aglomera încăperea.

La Rimobel poți fi sigur din start că modelul de dulap ales va arăta exact așa cum îți dorești, completându-ți perfect dormitorul. Folosim în producere cele mai noi tehnologii de prelucrare, materiale de calitate superioară și cel mai important, avem o echipă de profesioniști adevărați. Chiar de la prima consultație, fiecare client beneficiază de proiectare absolut gratuită și garanția calității viitorului proiect de mobilier.

Cu noi, dormitorul tău va deveni ma confortabil.