Te consultăm
— gratis!
Completează formularul pentru consultație gratuită!

Știi care e cea mai mare problem în orice casă? Lipsa spațiilor de depozitare pentru haine și tot felul de lucruri de uz. Cea mai bună soluție în astfel de situații este un șifonier mare și încăpător, ca să încapă de toate. Și cel mai important, să se integreze perfect în încăpere, fie că e vorba de living, sufragerie sau dormitor. Șifonierul reprezintă un dulap bine compartimentat, organizat cu rafturi și sertare, destinate depozitării eficiente a hainelor, încălțămintei și altor obiecte de uz.

Dacă ești norocos și ai suficient spațiu, poți opta și pentru o camera garderobă, în care nu încap doar hainele, dar și tu. De fapt acesta este visul oricărei femei. Totuși, chiar și atunci când nu avem prea mult spațiu, există numeroase soluții de compartimentare a unui șifonier modern. Anume despre acestea îți vom povesti în continuare. Rămâi cu noi!

Tipuri de planificare a șifonierelor

La cât de diverse sunt preferințele și necesitățile clienților noștri, pe atât de variate sunt și modelele de șifoniere pe care le producem la Rimobel, totul pentru confortul tău. Primul detaliu important atunci când ești în căutarea unui șifonier de vânzare, este să te decizi ce tip de planificare ți se potrivește cel mai bine. În general, deosebim următoarele modele:

  • Șifonier pe colț

Poate fi integrat cu succes în orice cameră care dispune de un colț gol. Compartimentarea poate fi diversă, în funcție de necesitățile individuale ale fiecărei familii. Pentru o stocare cât mai eficientă a lucrurilor, putem integra o bară pentru umerașe, rafturi mari pentru cutii și cât mai multe sertare.

  • În forma literei „U” inversat

Un șifonier în perete în formă de „U” inversat se potrivește perfect cu camerele lungi și spațioase, oferind un aspect confortabil, dar și suficient spațiu de depozitare. Dacă acesta este amplasat în dormitor sau living, poți opta atât pentru deschiderea clasică, cât și pentru un șifonier cu oglindă și uși glisante. Ce ține de compartimentare, în acest caz poate fi integrat orice sistem de depozitare, pentru avem spațiu suficient pentru toate.

  • Linear

Un șifonier linear ne permite în primul rând să economisim la maximum spațiul. Imaginează-ți cât de bine va arăta un șifonier alb amplasat de-a lungul unui perete, într-un living în stil neoclasic. Aici pot fi montate un număr infinit de rafturi și sertare după bunul tău plac, în plus designul încăperii cu siguranță îți va scoate în evidență individualitatea.

  • Paralel

Pentru și mai mult spațiu de depozitare, poți alege un model de șifoner paralel, potrivit pentru locuințele mari și pentru familiile cu mulți membri, care au de depozitat multe haine, accesorii, lucruri și încălțăminte. Aici putem integra și placă de călcat, iar în plus avem spațiu pentru compartimentarea hainelor după sezon.

Iar ca să-ți fie mai ușor să-ți compartimenzi șifonierul, iată câteva idei și sfaturi practice, de la designerii noștri, pentru o bună planificare a garderobei:

 • Lenjeria se depozitează în primele 2-3 sertare de la podea;
 • Amplasează sertarele și coșurile la o înălțime maximă de 120 cm, pentru evita dificultățile de acces la acestea;
 • Dacă îți dorești un șifonier încăpător în camera copiilor, aranjează hainele după vârsta și necesitățile acestora;
 • Pentru a găsi cât mai rapid lucrurile în dulap, poți nota pe sertar sau raft conținutul secțiunilor de depozitare;
 • Aranjează hainele după sezon, ca să ai mai ușor acces la ele;
 • Poți folosi la maxim și ușile șifonierului. De exemplu, pentru a amplasa cuiere unde se pot depozita eșarfe, curele, cravate și alte accesorii.

Nu te mai chinui cu lipsa spațiului pentru stocarea lucrurilor personale. Alege un șifonier la comandă de la Rimobel și fii sigur că vei avea mereu loc suficient ca să-ți păstrezi toate lucrurile, dar și să ai mereu acces la ele. În plus, acesta va deveni și un element de decor în casa ta. Consultă un specialist pentru mai multe detalii: 067353535.