Dulap alb într-un dormitor cu arcade

Dulap încorporat alb pentru un dormitor cu oglindă

Dulap cu oglinzi în hol cu ​​fațete

Șifonier: Tipuri de planificare și proiectare. Sfaturi

Șifonierul reprezintă o cameră separată care dispune de o sumedenie de rafturi și sertare destinate depozitării hainelor, incălțămintei ți accesoriilor. Poți intra in acest dulap și să te imbraci confortabil. Dacă apartamentul dispune de spațiu suplimentar pe care il poți aloca unui sifonier mare, atunci te felicităm!

Tipuri de planificare a sifonierelor

 • Sifonier pe colț

  Orice cameră care dispune de un colț gol, poate găzdui un șifonier. Intrarea poate fi deschisă. La alegere, poate fi ascunsă in spatele unei draperii. Pentru o stocare eficientă a lucrurilor se pot utiliza umerașe, dulapuri incorporate de colț și rafturi.

 • Sifonier în forma literei “P”

  Un sifonier in perete in formă de „p” se potrivește de minune cu camerele alungite și spațioase oferind un aspect confortabil. Dacă acesta este amplasat in dormitor sau living, se poate separa fie printr-o ușă glisantă fie printr-o despărțitură.

  Aici sunt potrivite și chiar binevenite toate tipurile de sisteme de depozitare, pentru că există spațiu suficient pentru toate.

 • Sifonier linear

  Un șifonier linear iți permite să economisești spațiu. Astfel, tot spațiul de-a lungul unui perete poate fi destinat unui sifonier modern, unde pot fi montate un număr infinit de rafturi și sertare după bunul tău gust.

 • Sifonier paralel

  Un șifonier cu oglindă și uși glisante paralel este potrivit pentru locuințele mari și pentru cei care au o cantitate impunătoare de haine, accesorii și incălțăminte. Aici se va intâlni și o placă de călcat, și secționarea după sezon a hainelor. Lux, nu alta!

Câteva idei de planificare a garderobei

 1. Lenjeria trebuie să fie depozitată in primele 2-3 sertare de la podea.
 2. Amplasează sertarele și coșurile la o inălțime maximă de 120 cm pentru a nu intâmpina dificultăți pe parcurs.
 3. Dacă optați pentru un șifonier in camera copiilor, așează hainele după vârsta și necesitățile acestora.
 4. Pentru a găsi mai rapid lucrurile, etichetați conținutul secțiunilor de depozitare.
 5. Aranjează hainele după sezon. Astfel le vei găsi mai ușor. 
 6. Uși pot fi optim folosite. Pe acestea se pot amplasa cuierașe unde se pot depozita eșarfe, curele, cravate și altele. 

Optează pentru un șifonier la comandă pentru a fi sigur că spațiul va optim echipat, conform necesităților tale și ale intregii familii. Consultă un specialist: 067353535