Dulap gri glisant pentru un dormitor

Dulap încorporat pentru dormitor

Dulap cu oglindă glisant pentru un dormitor

Mobilă în camera pentru copii

Dormitoare din MDF: avantajele și caracteristicile esențiale

MDF-ul este un material care și-a demonstrat durabilitatea și fiabilitatea in timp. Poate depăși uneori concurenții săi, precum PAL-ul sau lemnul masiv. Totul datorită indicatorilor de calitate. Plus că permite realizarea celor mai bizare forme, deoarece materialul se indoaie cu ușurință. Anume din aceste considerente, pentru dormitor, MDF este cel mai potrivit.

Caracteristici esențiale

Mobilierul realizat la comandă, este mai sigur, pentru că poți alege materialele din care acesta să fie realizat. Dacă alegi MDF, atunci trebuie să știi că acesta se caracterizează printr-o durată de viață crescută, rezistență la ardere și orice solicitare mecanică. În mare parte, perioada de viață depinde foarte mult de cum intreții mobila. Dar asta e altă poveste.

Este și o alegere Eco Friendly, deoarece fibrele MDF sunt lipite intre ele datorită compusului polimeric al celulelor vegetale. Dormitoarele pentru copii sunt realizate anume din MDF. Mai multe caracteristici poți vedea în lista de mai jos:

 1. Structura materialului

  Densitatea ridicată, uniformitatea, și rezistența sunt punctele forte ale MDF-ului. De fapt, plăcile sunt confecționate din făină de lemn, care se lipesc sub influența presării și a temperaturilor ridicate.

 2. Material prietenos cu mediul

  Mobila mdf dormitor este responsabilă față de mediu și ecologia acestuia, prin nivelul minim de fum nociv emanat in timpul producerii.

 3. Durabilitatea

  Placa din MDF este rezistentă și capabilă să țină elementele de fixare sigur datorită structurii sale uniforme dense.

 4. Suprafața netedă

  Create din cele mai mici particule, structura plăcilor au suprafața netedă, fără denivelări sau așchii care pot deteriora hainele. Datorită acestui fapt, stratul decorativ, creează o acoperire perfect uniformă, mai ales când este vorba de un dormitor mdf alb.

 5. Rezistența la umiditate

  Cea mai importantă caracteristică. Materialul impermeabil la umiditate permite amplasarea acestuia în orice încăpere. De asemenea, stau bine și cu spațiile predispuse la temperaturi extreme sau mucegai. Dar, nu risca. Ai grijă de mobilier.

 6. Prețul

  Datorită caracteristicilor sale, MDF-ul este aproape ca lemnul natural, dar costă cu mult mai puțin. Așa că, poți obține un produs calitativ și ieftin.

Optează pentru realizarea mobilierul din dormitor la comandă. Sună acum: 067353535 și discută cu un designer!