Te consultăm
— gratis!
Completează formularul pentru consultație gratuită!

Comode: Tipuri și descriere

Confortul unei locuințe depinde în mare parte de cât de corect a fost selectat și amenajat mobilierul. Aspectul, desigur că este important, dar înainte de a procura orice tip de mobilier este esențial să stabilim care de fapt este scopul său. De obicei, în fișa cu descrierea mobilierului, este indicat cum să folosim corect mobilierul.

Comode pentru living

Modelele destinate camerei de zi sunt funcționale și îndeplinesc obiectivele practice. Acestea trebuie alese în concordanță cu stilul deja existent în încăpere, pentru a păstra estetica și a completa designul cu o nouă piesă de mobilier practic indispensabilă.

De cele mai dese ori, comodele îndeplinesc rolul de depozitare a cărților, actelor, obiecte destinate sistemelor media cum sunt CD-urile, consolele de jocuri și altele. Sau pot servi drept suport pentru diferite colecții care sunt mândria familiei. Sau pot depozita lucruri care desemnează hobby-urile proprietarilor. 

Gama de produse este variată, mai ales că poți solicita realizarea la comandă a unui anumit model care ți-a căzut cu tronc la inimă. Și poți alege să fie cu oglindă sau fără, numărul de sertare, stilul, forma, materialul și desigur dimensiunile exacte ca să se încadreze perfect în livingul tău. 

Comode pentru hol

O mare provocare. Trebuie să alegi corect o comodă în holul casei pentru că va fi practic primul lucru care-l vor observa toți oaspeții. Dar nu uita că tot ea, va fi și dulapul unde se va depozita îmbrăcămintea exterioară și încălțămintea familiei.

Designul rafturilor și sertarelor este adaptat necesităților, iar materialul din care se realizează comodele este rezistent la umiditatea ridicată. De asemenea, are protecție împotriva murdăriei și a altor substanțe care nimeresc în locuință de pe stradă.

Modelele din această categorie sunt compacte și nu ocupă mult spațiu, fapt care ușurează diminețile multor familii cu un număr mare de membri. Poți selecta modelul potrivit și să soliciți realizarea acestuia la comandă pentru a avea o comodă unică, personalizată și funcțională.

Comode pentru televizor

Televizorul este un dispozitiv care nu lipsește din nicio locuință. Acesta poate fi amplasat fie pe perete sau pe un suport, dar fără o comodă prin apropiere, mai ales dacă este în living, pierde din valoarea sa distinctivă.

Numite și comode TV acestea pot fi:

  • montate pe perete unde se poate regla înălțimea suportului,
  • amplasate pe podea sunt mai rezistente și fiabile,
  • lua forma unui dulap cu sertare care poate fi utilizat și ca separator decorativ al zonelor funcționale.

Modelele pot fi cu rafturi deschise sau închise, pot avea diferite forme și sunt confecționate din diferite materiale. Deasemenea pot fi cu sticlă sau oglindă.

Comode pentru dormitor și camera copiilor

Comodele din această categorie îndeplinesc atât sarcini de proiectare cât și cerințe funcționale. Sunt destinate depozitării accesoriilor, lenjeriei și a altor obiecte necesare. Pot fi cu ușurință realizate la comandă, fapt care permite alegerea unui model compact și multifuncțional în același timp.

Comode pentru camera de baie

Mobilierul din această categorie trebuie să fie rezistent la umiditate, pentru că, este evident, va fi supus sistematic contactului cu umiditatea. Din acest considerent, materialele din care este confecționat este capabil să reziste la astfel de provocări. În fabricație de folosesc diverse materiale plastice, sticlă sau chiar metal.

Desigur că de aici nu lipsește oglinda și spațiu special amenajat pentru stocarea detergenților, a obiectelor de igienă sau a altor accesorii tradiționale pentru baie.

Realizarea comodelor la comandă, este cea mai sigură și optimă alegere atunci când calitatea, funcționalitatea și investiția merg cot la cot alături de tine. Echipa Rimobel este disponibilă acum pentru a prelua o nouă comandă: 067 353 535