Te consultăm
— gratis!
Completează formularul pentru consultație gratuită!

E o tradiție frumoasă să primim oaspeți la sărbători sau evenimente importante pentru familia noastră. Perfectă pentru astfel de situații este măsuța de living. Simplă, extensibilă, din PAL, MDF, lemn sau sticlă – masa la bucătărie sau camera de zi este un obiect de mobilier indispensabil, pe care merită să-l alegem ținând cont de necesitățile și preferințele individuale, dar și designul general al încăperii pentru care este destinat.

La Rimobel, pe lângă mobilier de bucătărie, creăm mese și scaune pentru camera de zi, perfect compatibile cu proiectul general. Chiar dacă par a fi niște obiecte simple de mobilier, când vorbim despre mese cel mai important este să alegem modelul potrivit atât la capitolul proiectare, funcționalitate, cât și aspectul estetic. În continuare vom vorbi despre principalele calități pe care ar trebui să le întrunească o masă modernă pentru living.

Cum trebuie să fie masa perfectă pentru bucătărie sau living?

Înainte de a alege o masă de bucătărie la comandă sau pentru camera de zi trebuie să stabilim din timp ce funcții va îndeplini aceasta. În cazul bucătăriilor, alegerea este mai simplă. Iar ce ține de living, fiind o încăpere multifuncțională, masa aleasă pe lângă scopul său de bază trebuie să creeze o atmosferă relaxantă, fără a încărca prea mult spațiul din jur. Astfel, pentru a alege o masă de bucătărie modernă, merită să atragem atenția la următoarele criterii:

  • Dimensiunile încăperii și spațiul liber disponibil pentru mobilier;
  • Nuanța trebuie aleasă în funcție de stilul general al încăperii, dar și culorile dominante;
  • Ce ține de design și textură, de asemenea se ia în considerare tendința generală de amenajare a încăperii, pentru o contopire totală;
  • Important este să ținem cont și de combinațiile dintre materiale. De exemplu, o masă in sticlă cu elemente din metal se va integra perfect într-un living modern. Iar pentru o cameră de zi în stil clasic, cea mai bună alegere va fi o măsuță din lemn sau furnir.
  • Gata deciși cu toate detaliile tehnice și de design, merită să atragem atenția și la detalii de exploatarea, precum: calitatea, rezistența la factori externi și durabilitatea în timp.

Datorită spectrului larg de tendințe și stiluri, în zilele noastre pe piață sunt disponibile numeroase modele de mese și scaune, în diverse forme, nuanțe și materiale. Prima clasificare a acestora este în funcție de tipul construcției și formă. Aici avem de ales dintre următoarele modele: masă de bucătărie rotundă, pătrată, dreptunghiulară și de tip transformer (care se desface). Cele din urmă sunt foarte practice mai ales pentru camera de zi, datorită mecanismului extensibil, ce ne permite să le facem mai mari, doar atunci când e nevoie.

Echipa Rimobel e gata să te ajute în crearea oricărui model de masă pentru living sau bucătărie, la preț avantajos, după proiect și necesități strict individuale. Lucrăm doar cu materiale de calitate, tehnologii inovatoare de producere și mecanisme de ultimă generație. În plus, designerii noștri țin pasul ultimelor tendințe și stiluri, ca să creeze obiecte de mobilier cu adevărat stilate.