Te consultăm
— gratis!
Completează formularul pentru
consultație gratuită!

Se spune că livingul perfect este cel în care te simți relaxat și confortabil, fiind înconjurat de o atmosferă plină de liniște și echilibru. O idee care va aduce nu doar confort, dar și un aspect deosebit acestei încăperi – este să integrezi o mică biblioteca în camera de zi, combinată pe lângă toate și cu un birou, indispensabil pentru zilele în care lucrăm de acasă. Echipa Rimobel te poate ajuta să-ți realizezi acest mic vis și să te bucuri de proiectul tău personalizat de mobilă la comandă.

Proiectele de mobilă cu rafturi pentru cărți sunt o tendință tot mai actuală a acestui sezon. Bine compartimentate, acestea ne ajută să organizăm eficient cărțile noastre preferate și să dăm un nou suflu camerei de zi. În plus, în zilele noastre există numeroase idei de living cu birou și bibliotecă, pentru toate preferințele și necesitățile. Hai să vorbim mai detaliat despre fiecare din ele.

Bibliotecă în living modernă: sfaturi și idei de amenajare

Camera de zi cu birou poate deveni o alegere minunată, mai ales când optăm pentru un proiect de mobilier personalizat, care ne va permite să împărțim această încăpere în zone funcționale, precum: rafturile pentru cărți, zona pentru televizor, masa de birou, dulapul de haine și desigur canapeaua. De regulă, un proiect complex de living pentru casă sau apartament integrează eficient toate aceste zone, care se combină perfect una cu cealaltă, formând astfel un tot întreg.

Încă un mare avantaj să-ți realizezi livingul pe comandă la Rimobel este că poți să-ți personalizezi cu ușurință fiecare detaliu, ca la final, să te bucuri de un rezultat exact așa cum ți-ai dorit. Designerii noștri au grijă de fiecare necesitate și preferință, integrând-o cu atenție în viitorul tău proiect de mobilier. Totuși, înainte de toate, în procesul de amenajare a unui living cu birou, îți recomandăm să ții cont de următoarele caracteristici funcționale:

  • Compartimentarea corectă a rafturilor. Un proiect de mobilă cu rafturi pentru bibliotecă trebuie să fie în primul rând funcțional. Bine organizate, cărțile vor deveni un accesoriu stilat în camera ta de zi, un motiv în plus să-ți înnoiești periodic biblioteca personală.
  • Designul și nuanțele dominante. Pe lângă confort, livingul trebuie să fie stilat și amenajat după ultimele tendințe ale timpului. Anul acesta, cel mai popular trend este stilul eclectic, care constă în combinarea mai multor stiluri într-un proiect. De exemplu, într-o bibliotecă de living clasică putem opta pentru accesorii moderne și nuanțe mai deosebite.
  • Combinația dintre materiale. Încă o tendință ce presupune experimentarea cu texturi și materiale. Într-o cameră de zi modernă, în stil hi-tech sau stilul Loft se va integra de minune o mobilă cu rafturi de metal și design minimalist industrial.
  • Tipul și dimensiunile încăperii. Toți ne dorim un living spațios, dar nu toți îl avem. Totuși, și în această situație există soluții ergonomice. Important este să nu aglomerăm spațiul.
  • Calitatea și actualitatea în timp. Cu Rimobel, ai din start garanția calității, dar și siguranța că mobilierul ales va rămâne actual și funcțional încă mulți ani la rând.

Acum, când știi toate avantajele mobilierului pentru living marca Rimobel, e timpul să te programezi la o consultație gratuită cu un designer, unde te așteaptă încă un bonus plăcut – proiectare 3D absolut gratuită a proiectului tău personalizat. Ne place să creăm mobilier unic prin calitate și funcționalitate. Iată de ce, lucrăm doar cu materiale din clasa de vârf și tehnologii noi.